vineri, 7 august 2009

Bani de buzunar






Puţin, dar mai bine decât deloc. Petrolul a reuşit să facă rost de bani pentru legitimarea jucătorilor graţie unei sponsorizări mijlocite de către primarul Andrei Volosevici.

Echipa ploieşteană iese din impasul lipsei banilor necesari pentru legitimarea jucătorilor. Primăria Ploieşti a reuşit atragerea unui sponsor care să asigure clubului suma aferentă taxelor pentru înregistrarea contractelor fotbaliştilor care intră în schema antrenorului Valeriu Răchită pentru jocurile oficiale din campionat, aceştia urmând a avea actele în regulă săptămâna viitoare. Vestea bună este că, după efectuarea tuturor cheltuielilor, va mai rămâne şi câte ceva pentru buzunarul jucătorilor, care vor primi o parte din banii de contract, după cum ne-a declarat preşedintele Petrolului, Tiberiu Baroian. “Zilele acestea vor intra nişte bani în contul clubului, prin care putem plăti taxele la FRF. Va mai rămâne ceva şi pentru jucători, ca ei să-şi primească o parte din contract. În ceea ce priveşte banii de la primărie, demersurile legale sunt în curs de desfăşurare şi cred că, în maxim o lună, vor intra în cont“, spune oficialul ploieştean.
În acest moment, nu au contracte înregistrate decât jucătorii care fac parte din fosta echipă a Petrolului.

Cristi Vlad şi Cataramă
Preşedintele Petrolului a mai menţionat că s-a înţeles cu cei de la Astra pentru legitimarea lui Cristi Vlad, care va rămâne sub comanda lui Răchită. De asemenea, sunt discuţii şi pentru înregimentarea lui Victoraş Cataramă, negocierile urmând a fi finalizate săptămâna viitoare.

Niciun comentariu:

free counters