vineri, 21 august 2009

Fc Snagov-PETROLUL etapa II


RE UPDATE 2:DEZASTRUUUUU
Fc Snagov-PETROLUL 3-0
Suntem la un pas de DESFIINTARE!!!Totul depinde de votul de maine din Consiliul Local, unde se pare ca unii consilieri nu agreeaza varianta asocierii consiliului cu FC Petrolul, singura varianta legala prin care banii pot ajunge la echipa.
Revin cu mai multe detalii

RE UPDATE:Costul deplasarii este de 10 lei (100.000 lei vechi) pentru ca transportul cu autobuzul inchiriat de la RATP costa 900 lei (9 milioane).Facem apel pe aceasta cale la fani sa nu devasteze (cum sunt obisnuiti unii) autobuzele pentru ca Radu Popescu (directorul RATP) a jurat ca nu ne va mai da autobuze.
By: MihaiBravu



Veniti dupa un egal (1-1) cu nou promovata Sageata Stejaru (singura echipa din lume care pierde un meci in cupa cu 3-0 la masa verde iar apoi este inscrisa iar in aceasi competitie), PETROLUL nu-si doreste decat prima victorie in Liga II.



Cu tot lotul valid trupa lui Vivi va incerca adjudecarea celor 3 puncte pe terenul unei echipe (Fc Snagov) unde lumea se vaita de partinitatea arbitrilor.Meciul de duminica va fi arbitrat de Marius Bocăneală (Galaţi) (cel care la Suceava a fost alergat de fani) avand ca asistenti la cele 2 tuse pe Mihai Gheorghe şi Andrei Simonis, ambii din Bucureşti. Observatori au fost delegaţi Stan Prodan (Alexandria) şi Emil Tudor (Târgovişte).

Fanii echipei PETROLUL sunt asteptati in numar cat mai mare la aceasta deplasare deaceea s-a pus la dispozitie un autobuz de circa 100 locuri dar si o impresionanta coloana auta (circa 25 autovehicole).De reamintit ULTRASII care vin cu bicicleta in asa zisa DEPLASARE ECO.
Costul transportului este de 5 lei (50.000 lei vechi) iar plecarea se face din fata stadionului la ora 09:00.

Ps. In cupa romaniei ne vom intalnii cu CHIMIA BRAZI pe terenul de langa combinat, meci ce va avea loc marti.
Conducerea Chimiei a anuntat ca va pune la dispozitia fanilor petrolisti cei 5% din capacitatea stadionului adica numarul magnific de mare de 25 bilete plus 10 invitatii pentru conducerea clubului.

Ps2.Pentru cei care-si doresc tricouri:AU VENIT...luati legatura cu OCTAV (are toate marimile fara xxl pe albastru)

imagine preluata de pe http://rpsu.blogspot.com/

Niciun comentariu:

free counters