luni, 24 august 2009

Fara drept de apel


FC Snagov- Petrolul Ploiesti 3-0 (1-0)
Stadion: Vointa – FC Snagov
Spectatori: 600
Au marcat: V. Dinu I 25, Pricop 52, G. Ene 57/-
FC Snagov: Curileac- Tomozei, Ir. Voicu, Ad. Popa (62- Cozma), Florea- Radu- Pricop, Ene (85- Dumitru), Petrea, V. Dinu I (73- V. Dinu II)- Petrescu
Antrenor: Mihai Stoica
Petrolul: Iorga- Puchea, Chirita, Somodean, P. Stoica- Minciuna, M. Tudor- Cl. Dumitrescu (64- Sanda), Avram (41- Nastase), Elek- Craciun (46- Budescu)
Antrenor: Vivi Rachita
Au arbitrat: Marius Bacaneala (Galati)- Bogdan Gheorghe si Andrei Simonis (ambii din Bucuresti)
Avertismente: Popa 13, Petrescu 90/-
Jucatorul meciului : Ciprian Pricop
Pacat de suporterii care au facut deplasarea la Snagov! Doar aceasta parere de rau ramane in urma meciului pe care Petrolul l-a pierdut de o maniera categorica pe terenul lui FC Snagov, o formatie care in prima runda pierduse la scor, 2-5, pe terenul unei nou promovate, Victoria Branesti.
Profitand de faptul ca fotbalistii Petrolului au evoluat foarte slab, gazdele au zburdat pe teren si au deschis scorul in minutul 25, prin Viorel Dinu I, cel care a plasat in vinclu o minge primita, in spatele apararii Petrolului, de la juniorul Pricop.
Inainte de marcarea golului, Petrolul, incurajata frenetic de 250 de persoane, a avut sansa deschiderii scorului, ocaziile lui Avram si Chirita fiind unele de luat in seama.
Golul primit intr-o perioada in care jocul ploiestenilor incepuse sa functioneze a facut ca evolutia Petrolului sa aiba, din nou, o curba descendenta, taxata imediat de fotbalistii de la FC Snagov, care au punctat decisiv in primele minute ale partii secunde.
Mai intai, in minutul 52, Pricop si-a incununat evolutia entuziasmanta cu un gol marcat la coltul scurt, cu un sut din 14 metri, pentru ca, dupa alte 5 minute, Gigel Ene sa marcheze si el cu un sut puternic, de la marginea careului de 16 metri.
De partea cealalta, Petrolul a avut si ea trei oportunitati de a reduce din handicap: Sanda a reluat cu capul, din 6 metri, o centrare a lui Budescu, mingea fiind parata de portarul gazdelor, Budescu a nimerit bara transversala dintr-o lovitura libera de la 20 de metri, iar Pompiliu Stoica a tras din 8 metri, dar portarul Curileac a avut un reflex salvator.
Finalul meciului l-a evidentiat pe masivul atacant al gazdelor, Petrescu, cel care, in doua randuri a ratat ocazii uriase: in prima dintre aceste faze, el a driblat si portarul Petrolului, dar Somodean a salvat de pe linia portii, in cea de-a doua, scapat singur cu Iorga, Petrescu a incercat sa-l dribleze pe portarul Petrolului si s-a incurcat in minge.
" O evolutie catastrofala! Ce pot sa mai spun cand te bate Snagovul cu 3-0! Cu siguranta, chiar cu riscul de a apela la juniori, pe mai multi dintre cei care au jucat astazi nu ii veti mai vedea", a declarat Vivi Rachita la incheierea partidei.
Dupa doua runde, Petrolul are un singur punct in campionat si se pregateste acum pentru meciul cu Chimia Brazi, partida care se va disputa maine, in Cupa Romaniei – Timisoreana.

Ziarul Prahova

Niciun comentariu:

free counters