vineri, 14 august 2009

Un nou Inceput




Ne-am dorit cu totii sa reanviem spiritual de Petrolul…sa avem echipa care scria istorie…echipa pe care parintii si bunicii nostrii au cunoscut-o.Acum cu ajutorul lui Vivi ,cel al lui Dragos Patraru si cu o mana de suporteri inimosi o avem.

Maine plecam la drum…un drum nou si foarte greu…dar asa cum suntem obisnuiti vom incerca pe cat posibi sa ne descurcam.

Suntem nebuni sa cerem din primul an promovarea avand in vedere lotul (nici un jucator adus pe bani),tineretea acestui lot si conditiile de la club dar Speranta moare ultima.

Cum ziceam Vivi cu un lot tanar si pot zice fara experienta pleaca maine la drum.Lotul este urmatorul:

Marius Lucian Iorga, Andrei Vlad si Marian Sandru (portari),

Paul Alexandru Somodean, Daniel Chirita, Alexandru Puchea, Pompiliu Stoica, Hong Sunghwan, Emil Stanca (fundasi),

Mihai Tudor, Sergiu Japalau, Bogdan Minciuna, Cristian Vlad, Claudiu Dumitrescu, Bogdan Nastase, Sebastian Baroian, Alexandru Avram, Costin Budescu, Casian Alexei (mijlocasi),

Robert Elek, Adrian Craciun, Constantin Stoica, Paul Sanda (atacanti).

Bazanduse pe experienta lui Cristi Vlad,Pompiliu Stoica,Daniel Chirita dar si pe tineretea si dorinta tinerilor ca Elek,Alexandru Avram Vivi spera ca maine sa debuteze cu o victorie.

Tot maine echipa va juca imbracata intr-un nou echipament unic ca model in liga II,un echipament pe care suporterii l-au vrut replica la cel purtat acum 85 de ani de catre Petrolul.

Acestea pot fi achizitionate la preturile de : 90 LEI (TRICOURILE) sau 115 LEI (cu tot cu sort)...80 LEI (TRICOURILE) sau 105 lei (daca se doreste cu tot cu sort) pentru cei care vor primi abonamente de 50 ron, tip invitatie si 75 lei (TRICOUL) sau 100 LEI (daca se doreste compleul) PENTRU abonatii COTIZANTI A 100 RON! Foarte important de precizat, ECHIPAMENTELE FOLOSITE DE ECHIPE VOR AVEA CONSILIUL LOCAL PLOIESTI pe piept.

Cumparand, nu doar va imbracati ca favoritii intr-un ECHIPAMENT ANIVERSAR, ci si AJUTATI CLUBUL LA GREU! Spor la cumparat! (Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza - 0728319410)

Niciun comentariu:

free counters