miercuri, 9 septembrie 2009

370.000 de euro pentru Petrolul Ploiesti !

In sedinta Consiliului Local al Municipiului Ploiesti, desfasurata luni dupa-amiaza, s-a luat in discutie si finantarea echipei Petrolul Ploiesti din banii de la bugetul local.
Pentru reprezentantii gruparii fanion a judetului Prahova a fost o sedinta de bun augur, consilierii locali votand pentru sustinerea financiara a echipei ploiestene.
"S-a aprobat suma de 370 000 de euro pentru sustinerea activitatii clubului de fotbal Petrolul Ploiesti pana la sfarsitul acestui an, banii urmand sa intre in conturile noastre pana la finele acestei saptamani. Este o veste foarte buna pentru noi. Primii bani vor fi directionati catre acoperirea datoriilor acumulate pana acum, de la inceputul pregatirii.
De asemenea, se vor achita salariile restante ale jucatorilor, ale antrenorilor si ale celorlalti angajati ai clubului", ne-a declarat Alexandru Crangu, directorul executiv al FC Petrolul.
Tot de la oficialul ploiestean am aflat ca primarul Andrei Volosevici a facut deja demersurile necesare si catre Institutia Prefectului pentru obtinerea cat mai rapida a avizului necesar din partea acestui for astfel incat banii sa fie virati catre club pana vineri.


Prahova - 9-09-2009

Niciun comentariu:

free counters