joi, 10 septembrie 2009

Bozidar Cosic a semnat pentru un an cu FC Petrolul Ploiesti !


In cursul diminetii de ieri, am fost la stadionul “Ilie Oana", acolo unde intreg staff-ul tehnico-administrativ era in “focuri". Managerul clubului petrolist, Vivi Rachita, si secunzii sai, Daniel Dumitrache si Dumitru Jipa, se pregateau pentru intalnirea cu fotbalistii, in vederea efectuarii programului de antrenament, in vreme ce secretarul clubului, Valentin Mateescu si directorul sportiv, Dan Dorobet, asteptau, ascultatori, sa primeasca dispozitii de la noul director al Petrolului - Alexandru Crangu, care dialoga, si el, de zor, la telefon.
Printre “picaturi", l-am abordat pe Vivi Rachita, cel care, foarte rapid, ne-a spus despre fotbalistul sarb, Bozidar Cosic: “Sper ca in zilele care urmeaza sa-l putem legitima. M-am inteles cu jucatorul si, chiar in cursul acestei zile (n.n-ieri), directorul sportiv va pleca la Federatie, pentru clarificarea aspectelor privind transferul care va fi parafat pentru un an". Intrebat si despre o posibila prezenta a lui Cosic in meciul de sambata, de pe teren propriu, cu FC Botosani, Rachita ne-a explicat: “Sunt sanse minime sa rezolvam toate problemele legate de transfer in acest interval scurt de timp. Cel mai probabil, Cosic va putea evolua la echipa noastra de-abia de saptamana viitoare! "
Pentru lamuriri suplimentare, de aceasta data legate de problemele de sanatate ale lui Cosic, l-am interpelat si pe medicul gruparii ploiestene, Mircea Miu. El a precizat: “Este un sportiv viguros, bine pus la punct cu pregatirea fizica si cu frumoase calitati. Ceea ce m-a nedumerit, pe mine cel putin, este numarul mare al echipelor pentru care a jucat intr-o perioada relativ scurta!".

Ziarul Prahova

Niciun comentariu:

free counters