vineri, 18 septembrie 2009

Cetate Suceava-PETROLUL Liga II etapa 6Partida de mâine de pe stadionul Areni din Suceva este privită de către Vivi şi compania una extreme de dificilă.
Veniţi după un 0-0 cu Farul,Petrolul îşi doreşte adjudecarea tuturor celor 3 puncte şi implicit prima victorie în deplasare.Cetate Suceava ocupă înaintea acestei etape penultimul loc în clasament,iar ieri la această echipă a fost legitimat Clement Palimaru ,jucător care anul trecut a jucat şi la Petrolul (mai mult prin cluburile din oraş).
 Pentru meciul de mâine Vivi nu se poate baza pe Ţurcan (o accidentare),Năstase (probleme fizice) şi Budescu care a jucat la Stejaru cu infiltraţi.Doctorul Miu face tot posibilul ca Budescu şi Năstase să fie apţi de joc mâine.În altă ordine de idei Vivi a specificat că mâine va juca cu o nouă garnitură (forţat şi de accidentări),şi a declarat că meciul contra lui Cetate va fi unul de luptă,Cetate având nevoie de puncte.
 Partida de mâine va fi arbitrată de : Ciprian Amarandei (Vaslui) ajutat la cele 2 tuşe de : Mihai Artene (Vaslui) şi Dănuţ Dumitru (Focşani).

Niciun comentariu: