marți, 1 septembrie 2009

Miercuri, ora 19.00, sedinta cu suporterii in club 14! Vin Vivi si doi jucatori!
Deşi suporterii găzarilor se organizaseră pentru a se deplasa sâmbătă la Constanţa pentru derby-ul etapei a IV-a dintre FC Farul şi FC Petrolul, până la urmă ei vor rămâne acasă! Ieri, la prânz, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a luat la cunoştiinţă cererea clubului de la malul mării prin care solicita amânarea partidei pentru o dată ulterioară, motivul fiind selecţionarea la lot a doi fotbalişti titulari. Este vorba despre atacantul Cosmin Matei, selecţionat la Naţionala de juniori şi despre fundaşul dreapta Alexandru Măţel, care va participa la acţiunea reprezentativei de tineret. Meciul urmează a fi, astfel, reprogramat la o dată ce va fi stabilită ulterior de către Departamentul de Competiţii al Federaţiei. Tot ieri, Comisia de Disciplină a FRF a analizat incidentele produse de suporterii Farului la Brăneşti, o eventuală suspendare a terenului "marinarilor" neavând cum să afecteze disputa dintre petrolişti şi farişti care va fi reprogramată peste cel puţin o lună!

Au apărut străinii!

Tot la începutul acestei săptămâni, la pregătirile "lupilor galbeni" au apărut şi doi fotbalişti străini, ambii de naţionalitate bulgară. Primul este Peicho Deliminkov, are 25 de ani şi evoluează ca fundaş, fiind înregimentat anterior şi la grupările Promorie, Naftex, Chernomorets Burgas, Pieta Hotspur (Malta), FK Ventspils (Letonia), Beroe şi Minzor Pernik. Celălalt este Martin Hristov, fotbalist ce poate evolua ca mijlocaş stânga sau atacant stânga. Acesta are 29 de ani şi cele mai cunoscute grupări la care a activat sunt Chernomorets Burgas şi Slavia Sofia. Cel din urmă i-a lăsat deja o impresie bună tehnicianului Valeriu Răchită. Totodată, s-a rispit misterul şi în privinţa celor doi sârbi care vor ajunge, zilele acestea, la Ploieşti. Numele primului dintre cei doi sârbi este Bozidar Cosic, un fundaş de 27 de ani, fost la FK Sabac, Vojvodina Novi Sad, FC Utrecht (Olanda), Uerdingen (Germania), Zeleznik, Himki (Rusia), Modrica (Bosnia) şi Debrecen (Ungaria). Al doilea sîrb se numeşte Aleksandar Mijatovic, este tot fundaş şi are tot 27 de ani, în cartea sa de vizită fiind trecute echipele Hajduk Belgrad (2005-2006), FC Obilic Belgrad(2005-2006), FC Kallithea (Grecia, 2005-2006), FC Banat (2006-2007), FC Bezanija (2006-2007), Napredak Krusevac (2007-2008) şi FC Vojvodina Novi Sad (2008-2009). În plus, a mai fost legitimat şi mijlocaşul Adrian Neagoie (foto, 24 ani), împrumutat pe un an de la Oţelul Galaţi, care în sezonul trecut a evoluat în seria a doua a ligii a doua, la CFR Timişoara.

Amical cu Astra?

Aceste zile vor fi exploatate la maximum de găzari, care astăzi vor pleca pentru două sau trei zile la munte, la Predeal, de unde vor reveni sâmbătă, pentru a susţine un meci de verificare la Ploieşti. Rămâne de văzut care va fi numele adversarei din amical a "lupilor". Ieri, managerul Valeriu Răchită, care a auzit din presă, că şi concitadina Astra caută un adversar pentru un amical sâmbătă, l-a contactat pe Emanoil Savin, preşedintele Astrei, pentru a-i propune susţinerea unui meci de verificare.

Niciun comentariu: