marți, 1 septembrie 2009

Petrolul l-a transferat pe Adrian Neagoie de la Oţelul

ASTĂZI SOSESC ŞI DOI JUCĂTORI BULGARI


Lotul Petrolului Ploieşti s-a completat, începând de ieri, cu încă un mijlocaş. Este vorba despre Adrian Neagoie, fotbalist transferat de la Oţelul Galaţi. În vârstă de 25 de ani, Neagoie a mai evoluat la echipa CFR Timişoara şi poate reprezenta o soluţie pentru gruparea antrenată de Vivi Răchită. Totodată, prin venirea fotbalistului amintit, ploieştenii şi-au completat linia mediană cu un fotbalist de talie, Neagoie fiind un jucător de 1,85 metri.
După Robert Elek şi Alexandru Avram, Adrian Neagoie este cel de-al treilea fotbalist care ajunge la Petrolul, în această vara, de la clubul Oţelul Galaţi.

Dacă Elek a confirmat la Petrolul doar în meciurile amicale, iar Avram a dezamăgit atunci când s-a apelat la el, Neagoie ar putea deveni jucătorul cel mai constant dintre cei trei fotbalişti veniţi de la Oţelul.

În altă ordine de idei, la antrenamentul de astăzi al echipei ploieştene sunt aşteptaţi să sosească şi doi jucători bulgari, fotbaliştii din ţara vecină nefiindu-i străini lui Vivi Răchită, actualul antrenor al Petrolului evoluând în trecut pentru o echipă de top din Bulgaria, Litex Loveci.

Niciun comentariu:

free counters