sâmbătă, 5 septembrie 2009

Unirea Urziceni - Petrolul, amical

Unirea Urziceni-PETROLUL PLOIESTI 4-0

Infrangere fara drept de apel!!!
Jucătorii celor două echipe au purtat banderole negre pe braţe în memoria portarului Alexandru Iatan, decedat la mijlocul săptămânii în timpul unui antrenament. Cei aproximativ 200 de fani ai Petrolului prezenţi la meci au scandat în mai multe rânduri numele fostului internaţional, care aparţinea rivalei Astra.Sursa Prosport


Nu este putin lucru ca echipa campioana a tarii sa accepte sa joace o partida de verificare cu o formatie din Liga a II-a care are nume, dar nu a impresionat in primele runde din campionat.
Ei bine, in aceasta situatie se afla Petrolul Ploiesti, gruparea antrenata de Vivi Rachita disputand astazi, de la ora 17.00, un meci amical pe terenul Unirii Urziceni.
Ploiestenii au revenit astazi din minicantonamentul desfasurat in localitatea Predeal si vor sa arate ca sunt pe un drum ascendent, chiar daca, in mod normal, problema scorului nu se poate pune intr-un astfel de meci. Mai important pentru Rachita va fi de urmarit modul in care echipa a "sudat" relatiile de joc si daca jucatorii Petrolului si-au mai imbunatatit conditia fizica. La meciul de astazi sunt asteptati sa ajunga si doi jucatori sarbi pe care antrenorul Petrolului i-ar vrea in lot: Bozidar Cosic si Aleksandar Mijatovic.
Interesant este faptul ca Petrolul si Unirea Urziceni au mai disputat un meci de verificare in aceasta vara, la Ploiesti, partida incheiata la egalitate: 2-2. Acum doua luni, insa, atunci cand a avut loc meciul in cauza, la Petrolul au jucat Costache, Cotan, Stana, Mihai Ene, Mutiu (care a si marcat) si Marinescu, fotbalisti care nu mai fac parte din actualul lot al Petrolului.
Mai mult, Marinescu (in foto, la minge) a fost transferat chiar la Unirea Urziceni si este foarte posibil sa fie titular la formatia ialomiteana in meciul de astazi, cu fosta lui echipa.



Prahova - 5.09.2009

Niciun comentariu:

free counters