vineri, 16 octombrie 2009

Delta Tulcea-PETROLUL PLOIESTI Liga II et X LIVEFluier final.Delta Tulcea-PETROLUL 1-0  Vom revenii cu detalii si cu declaratii dupa meci!
min. 93: Ultima fază de atac a Petrolului, lovitură liberă de pe partea stângă, de la 35 de metri..Budescu centreaza dar apararea gazdelor respinge.
min. 92: echipele sunt rupte în două. Mihai Tudor centrează peste poartă.
min. 91: Petrolul este în atac, dar gazdele se apără bine.
min. 90: arbitrul anunţă trei minute de prelungire
min. 88: Echipa gazdă se apără pragmatic şi încearcă să iasă pe contraatac. Obţine o lovitură liberă la 35 de metri de poarta noastră şi joacă la trecerea timpului.

min. 83: Ultima schimbare şi la gazde. Iese Costescu, intră Mărginean.Terenul greu impiedica orice incercare de constructie.Dupa desfasurarea ostilitatilor Delta va castiga meciul de astazi.
min. 80: Acţiune mai închegată a Petrolului. Budescu şutează defectuos, din marginea careului.
min. 79: Ultima schimbare la Petrolul. Iese Cosic, intră Benga.

min. 76: Se joacă pe contraatac, fiecare echipă încercând să dea lovitura, acţiunile spărgându-se în marginea careului de 16 metri.
Nu reusim sa ne cream ocazii de gol, tulcenii se apara si incearca sa ne surprinda pe contraatac.
min. 68: Schimbare la Petrolul. În locul lui Laurenţiu Dumitru, intră Pompiliu Stoica.
min: 65: Galeria gazdelor a plecat de pe stadion, fiind in conflict cu cei din conducerea clubului.
min: 64: Meciul este echilibrat, Petrolul intrând în jocul de uzură al gazdelor
min. 63: De la marginea careului mare, din poziţie centrală, Pantelie, nepermis de liber, a şutat direct în braţele portarului Vlad.
min. 57: Schimbare la gazde. L. Ştefan cedeadă locul lui N. Creţu
min. 52: Partida a început la fel cum a început şi prima repriză, cu Petrolul la timonă
min. 51: Schimbare la gazde. Marcatorul Nanu cedează locul lui Pantelie.
min. 46: a început repriza a doua. Nicio modificare la pauză, în cele două formaţii.

► Pauza la Tulcea. Delta-PETROLUL 1-0.La meci sunt prezenti in jur de 80 suporteri veniti de la Ploiesti,multi avand in vedere ca Tulcenii sunt in numar de 150-200 in tribune.Galeria Deltei este formata din 15-20 oameni.
Speram intr-o repriza secunda mult mai buna a Ploiestenilor.HAI PETROLUL 

Min. 40 - prima schimbare la Petrolul, iese Avram, autorul ratarii monumentale de mai devreme, intra Stoica. 
Min. 36 - 1 - 0 pentru Delta Tulcea: corner pentru oaspeti, penalty pentru Tulcea, fault Cosic la Ilarie. Executa Nanu, pe centrul portii, slab, dar Vlad pleaca aiurea, iar mingea trece practic prin el.
Min. 34 - corner pentru noi, mingea a ajuns la Avram, sut puternic, a respins portarul excelent.Min. 23 - sut Dumitru de la 16 m, pozitie centrala, mingea trece la un metru peste poarta.
Min. 33 - dublă ocazie uriasa pentru Petrolul, pasa Budescu pe culoar pentru Avram, scapa singur cu portarul si lobeaza mingea, se repliaza un fundas si respinge de pe linia portii, mingea ajunge la Elek, care reia de la 10 m spre poarta goala, Grigorov respinge cu capul in corner.
Min. 18 - nici un sut pe poarta, echipele abordeaza jocul prudent, terenul devine din ce in ce mai greu.Petrolul a inceput meciul in formula :A. Vlad - M. Tudor, D. Chiriţă, Şomodean, Cosici - L. Dumtiru, Neagoie, Minciună, Avram - Budescu, Elek
►Ora 11 Cele doua echipe intra pe teren.Petrolul are prima atingere a balonului.Succes baieti!

Cu incepere de la ora 11 vom transmite din 15 in 15 minute desfasurarea partidei de la Tulcea cu ajutorul celor de la Liga2.ro si Gsp.ro dar si cu reactii de la fata locului (mersi Seby in avans).

Niciun comentariu: