joi, 22 octombrie 2009

Detalii conferinta de presa


Asa cum am promis revenim cu detalii de la conferinta de presa de astazi.Prezenti la aceasta conferinta au fost Vivi Rachita si Adi Crangu(presedintele clubului).

Vivi a declarat despre:

Echipa:

"Sunt nemulţumit de numărul de puncte pe care îl avem în acest moment, aş fi vrut ca echipa să fie mai bine clasată, pentru că, pentru mine nu contează decât performaţa şi nu sunt aici doar să mă aflu în treabă. Au fost probleme organizatorice, probleme de buget, dar s-a reuşit crearea unei echipe care să fie aproape de inimile suporterilor, iar meciul cu Dunărea Galaţi ne-a demonstrat acest lucru. Despre meciul cu Râmnicu Sărat pot spune că, la prima vedere, poate părea uşor, însă nu este deloc aşa. Am vizionat nişte DVD-uri, iar adversarii noştri reprezintă arţăgoasă, şi-au mai revenit în ultimul timp şi trebuie să fim atenţi. Până la finalul turului încercăm să câştigăm cât mai multe puncte, apoi, în iarnă, sperăm să aducem câţiva jucători de valoare. Avem nevoie de atacanţi şi încă un mijlocaş"
 Până una alta, portarul Matej Rondos a semnat un contract cu Petrolul, care va fi înregistrat la FRF săptămâna viitoare.

Despre Avram (trimis la echipa a 2a):

"Am hotărât să-i mai acord o a doua şansă.Am vorbit faţă în faţă cu el şi a înţeles ce trebuie să facă,şi îl voi urmării vineri la meciul pe care echipa a 2a o va avea.În funcţie de evoluţia lui îl voi rechema începând se săptămâna viitoare la antrenamente" 

Bilete la meci

Începând de sâmbătă, intrarea la meciurile Petrolului va fi făcută de suporteri contra cost. Astfel, un bilet la tribuna I costă 10 lei, la tribuna a II-a, 5 lei şi la peluză 3 lei. "Este un lucru de normalitate. Nu sunt sume mari, iar cei care vor să vadă echipa pot da 3 lei sau 5 lei", a declarat Valeriu Răchită.
Pentru meciul de sâmbătă, biletele se pot procura începând cu ora 9.00.

Magazin pentru suporteri

În urma unui parteneriat cu proprietarul Galeriilor Comerciale din Ploieşti, clubul Petrolul va dispune de un spaţiu pentru un magazin destinat suporterilor, care va fi deschis, cel mai probabil, pe data de 15 noiembrie.
"Suporterii vor beneficia de o gamă largă de produse, chiar mai multe decât la echipele mari din România care au astfel de magazine. Va fi un raport bun în ceea ce priveşte calitatea şi preţul produselor" a precizat Octav Preda.

Începe demolarea

Preşedintele clubului Petrolul, Andi Crângu, a anunţat începerea demersurilor pentru recondiţionarea stadionului "Ilie Oană" şi a cantonamentului de la Crângul lui Bot. Pe data de 4 noiembrie vor avea loc licitaţiile.
Deocamdată, începe demolarea peluzelor şi a tribunei a II-a, după un plan ce va fi întocmit de firma câştigătoare a licitaţiei în colaborare cu conducerea Petrolului.
La Crângul lui Bot au fost deja recondiţionate cele două terenuri, urmând să fie utilată şi clădirea.


Niciun comentariu:

free counters