vineri, 30 octombrie 2009

Tricolorul Breaza-PETROLUL PLOIEŞTI Liga II etapa XII



EDIT:
 Deplasarea se va face pe cont propriu, cu maşini personale, cu microbuzele ce pleacă de la Mc Donald`s Nord sau cu trenul personal , care pleacă din Ploieşti Vest, la ora 07:39 în dimineaţa partidei.
   


   Derby-ul prahovean de mâine dintre Breaza şi Petrolul va fi unul pe viaţă şi pe moarte.Petrolul vine după unul dintre cele mai slabe meciuri făcute acasă dar încununat cu victorie iar Breaza vine după 6 înfrângeri consecutive.
 În acest meci nu poate fi vorba de vro concensie,Breaza luptă pentru supravieţuire iar Petrolul are nevoie de victorie pentru a se păstra în luptă pentru promovare.Tradiţia spune că toate meciurile dintre echipele prahovene au fost aprig disputate şi cred că derby-ul de mâine nu va face rabat de la această regulă.
 
 Vivi Răchită încearcă să îşi aducă ``băieţii`` cu picioarele pe pământ ca aceştia să nu se gândească că vor întâlni echipa de pe locul 16.La Petrolul planează iar incertitudinea jucătorilor. Adrian şi Gabriel Crăciun fiind indisponibili din cauza unor accidentări. Totodată, Cristi Vlad şi Daniel Chiriţă sunt, deocamdată, incerţi pentru partida de la Breaza iar juniorul  Bogdan Năstase nu s-a pregătit în această săptămână sub comanda antrenorului Valeriu Răchită. Fotbalistul a plecat, duminică trecută, la o acţiune a lotului naţional "under 17", cu care s-a pregătit în aceste zile, urmând să se întoarcă astăzi. El va fi apt pentru întâlnirea de la Breaza.
 Vivi a declarat înaintea partidei "Meciurile cu echipele din judeţ sunt cele mai dificile. Vom avea parte de o astfel de confruntare şi sunt convins că jucătorii de la Breaza vor să arate că nu acesta le este locul în clasament. Am vorbit cu băieţii, le-am spus că mai avem şase jocuri de disputat până la finalul turului şi că trebuie să tragem tare şi să scoatem cât mai multe puncte"
 Meciul dintre Tricolorul Breaza şi Petrolul Ploieşti va fi arbitrat de către o brigadă alcătuită în totalitate din femei, cu Cristina Babadac (Alexandria), la centru, şi Monica Rigo (Cluj Napoca) şi Carmen Neagu (Târgovişte) la cele două tuşe.
Accesul pe stadionul din Breaza se va face pe bază de bilet (10 Ron).Biletele se mai pot cumpăra încă de la Octav dar cred că şi de la casa stadionului mâine dimineaţă.


Niciun comentariu:

free counters