sâmbătă, 31 octombrie 2009

Tricolorul Breaza-PETROLUL PLOIEŞTI LIVE TEXT

Final!PETROLUL castiga categoric partida.Vom revenii cu declaratii si cronica meciului!




Min. 90: Sut puternic al lui Neagoe, de la 16 m, scoate in ultimul moment Oghinciuc, care limiteaza proportiile scorului. 2 minute de prelungire. Galeria petrolista cand non-stop.


Min 85 Ultima schimbare la Petrolul: iese Budescu şi intră Avram.


Min. 82: GOOL PETROLUL! 1-5! Dupa o faza de prelungita de atac, Laurentiu Dumitru il gaseste in mijlocul careului mic pe C. Stoica, care il executa, pentru a cincea oara in acest meci, pe Oghinciuc.

Suporterii Petrolului fac o atmosfera extraordinara, nemaivazuta de localnici.Suporterii ploiesteni

Min 77 Schimbare la Petrolul: iese Minciună şi intră Dumitru.

Min 75 GOOL Petrolul 1-4: Budescu execută  perfect o lovitură liberă, de la colţul careului mare lateral stânga, portarul Oghinciuc respingând mingea în plasă.

Tricolorul Breaza încearcă să pună presiune pe defensiva petrolistă, însă lupii rezolvă cu o oarecare lejeritate atacurile celor de la Breaza.

Min 71 Şut bun al lui Liuba de la 25 m, însă portarul Vlad este la post şi respinge peste bară.

Min. 67: Mare ocazie! Benga a fost la un pas de gol, deviind o minge degajata de apararea brezenilor, dar mingea a trecut peste poarta.

Min. 59: Schimbare la Petrolul. Iese Elek, intra C. Vlad 

Min. 57: Somodean primeste cartonas galben. Lovitura libera de pe partea dreapta de atac a brezenilor, de la 35 m, reusim sa respingem. Deciziile controversate ale trio-ului feminin enerveaza pe toata lumea. Visan primeste cartonas galben pentru o simulare in careul ploiestenilor.


Min. 47:  Nici o schimbare in cele 2 formatii. Brezeanul Ghidia a primit cartonas galben. Lovitura libera de la 40m pentru Petrolul, Budescu executa in forta, Bozga scapa singur, dar rateaza lovitura cu capul.

A inceput repriza a doua.

   In pauza meciului la intrarea in stadion si-au facut aparitia impresionante forte de jandarmi.Toata lumea se intreaba pentru cine au venit,pana in acest moment neexistand vrun incident!

Min. 45: S-a incheiat prima repriza


Min 37 GOL Tricolorul Breaza 1-3:  Liuba reuşeşte să marcheze un gol de senzaţie, după un şut din tuşa stângă la colţul lung; în faza premergătoare golului, arbitra de centru Cristina Babadac acordase eronat un corner pentru echipa din Breaza, în locul unei repuneri de la margine.

Min 23 GOOL Petrolul 0-3: Elek scapă singur după o gravă greşeală de poziţionare a lui Petcu şi îl execută simplu de la 16m pe portarul Oghinciuc.

Min 20 GOOL Petrolul 0-2: Budescu şutează din lateral dreapta , iar juniorul Constantin Stoica deviază în plasă din 3 m.

Min 18 Budescu pasează la întâlnire, Elek reuşeşte să reia în plasă, însă din poziţie neregulamentară, offsaidul fiind semnalizat la timp de către arbitra asistentă Carmen Neagu.

Min 17 Jucătorii antrenaţi de Florin Stăncioiu comit multe greşeli individual; Samson pierde mingea în tuşă, Petrolul iese pe contraatac şi finalizează faza cu un şut al lui Minciună, prins în doi timpi de către portarul Oghinciuc.

Min 14  Apărarea Tricolorului pare vulnerabilă la fazele Petrolului, care reuşeşte să pună din nou în pericol la o nouă lovitură de colţ; de data aceasta, Şomodean a şutat la 8-10 m.

Min 3 - GOOL Petrolul 0-1: Petrolul reuşeşte repede deschiderea scorului, la un corner pe dreapta executat de Budescu; ŞOMODEAN reuşeşte să împingă în poartă din careul mic.


Petrolu a inceput meciul in formula: A. Vlad - Chiriţă, Şomodean, Bozga, Cosic - Benga, Neagoie - C. Stoica, Minciună, Budescu - Elek.

Petrolul este susţinut la acest meci de circa 200 suporteri, pe o vreme rece (sunt in jur de 5-6 grade)
Live text preluat de pe patraru.ro si telegraful.ro

Niciun comentariu:

free counters