marți, 10 noiembrie 2009

Alexandru Avram, capitol închis pentru Răchită


Ruptura dintre Petrolul Ploieşti şi Alexandru Avram pare să fi devenit definitivă, după ce juniorul împrumutat, la începutul sezonului, de la Oţelul Galaţi, a lipsit nemotivat de la antrenamentele din această săptămână.

"N-a prins lotul pentru meciul cu Steaua II, aşa încât l-am trimis să joace la echipa de juniori. Numai că el a refuzat, motivând că are nu ştiu ce probleme medicale. I-am spus să meargă să-l vadă doctorul, însă, de atunci, a dispărut şi nu mai ştim nimic de el. N-a venit la antrenamente în această săptămâna iar, pentru mine, Avram este un capitol închis", a afirmat managerul "galben-albaştrilor", Vivi Răchită.

Avram nu este la prima abatere, după meciul pierdut la Tulcea, în care a fost titular, fiind scos din lotul echipei mari şi trimis, timp de o săptămână, să se pregătească cu "satelitul" Petrolul II. A revenit la prima echipă după o discuţie cu Vivi Răchită, însă, din câte se vede, nu a înţeles nimic din acea experienţă şi, aproape sigur, nu va mai reprezenta o soluţie pentru "galben-albaştrii"
Sursa Liga2.ro

Niciun comentariu:

free counters