vineri, 13 noiembrie 2009

Gloria Buzău-Fc PETROLUL PLOIEŞTI liga II etapa XIV




                Revanşă faţă de fani!
  
Rămăşi restanţi faţă de suporteri după egalul cu Steluţa II (1-1),gazării vor să se revanşeze pe terenul din ``Crâng``,contra fostei divizionare ``A``.Meciul de duminică se anunţa foarte dificil pentru băieţii lui Vivi Răchită,Gloria ocupând în momentul de faţă locul 14 cu 12 puncte (Na. Au avut de recuperat 8 puncte) iar Petrolul poziţia a 6a cu 22 puncte.Luptători  (unii dintre ei) cum îi cunoaştem,galben albaştrii pot da lovitura la Buzău profitând de lotul gazdelor cu 3 accidentaţi.
 
 Declaraţie Vivi: 

"Va fi un meci greu, pentru că întâlnim o echipă care joacă foarte bine, într-un 4-4-2 modern. Practic, Gloria are o linie de clasament indentică cu a noastră, dar plăteşte tribut penalizării de opt puncte cu care a început campionatul. Sperăm, însă, să ne revanşăm în faţa propriiilor suporteri după meciul cu Steaua II şi sunt convins că vor fi la meci foarte mulţi ploieşteni, aşa cum s-a întâmplat şi în celelalte deplasări"


Brigada de arbitrii:

 Partida de la Buzău va fi condusă de o brigadă alcătuită din Alexandru Deaconu (Bucureşti) - Eduard Dumitrescu (Piteşti) şi Sebastian Gheorghe (Suceava), observatori fiind delegaţi Ion Dumitrica (Craiova) şi Marius Cheregi (Bucureşti).
 
 Alături de favoriţi:

 Deşi au fost dezamăgiţi de rezultatul contra oiţelor mici, galeria FCP va fi prezenta la Buzău aşa cum a fost la toate deplasările până acum.
 Plecarea fanilor se va face din Gara de Sud ,cu trenul personal ce va pleca la ora 07:53,iar pentru cei care vor face deplasarea cu automobilele proprii,plecarea este la ora 09:30.
 
 Accesul pe stadion;

 Oficialii Gloriei Buzău au anunţat că preţul biletelor pentru fanii Ploieşteni este de 5 lei.
 

Niciun comentariu:

free counters