luni, 16 noiembrie 2009

Din ciclul.....Hai la(în) ţară să vedem un meci

Decizia de a pleca am luat-o când am văzut că nu mai am ţigări şi trebuia să cobor 11 etaje pentru a ajunge la magazin.M-am gândit că în Buzău ţigările sunt mai ieftine aşa că am plecat la drum.


Înarmat cu o sticlă de suc,calculatorul portabil,şi multă ambiţie am pornit vijelios singur spre meci.Drum drept,Paraziţii,Mafia,Mărgineanu şi Puya în boxe şi multă încredere în băieţi.Parcă aşteptăm meciul acesta de o viaţă.


Am ajuns la stadion în jurul orei 10 şi m-am întâlnit cu prietenul de la TVSat Buzău (un fel de ALPHA a noastră dar cu tehnologie de ultimă oră),care m-a condus către cabina comentatorilor.Acolo avea să înceapă spectacolul.


La intrarea în stadion un angajat al pazei (avea cam 75 ani) mă opreşte şi spune mândru de el:``Rucsacul la control``.Mă conformez,deschid şi îi arăt la care moşu....``cu ăla negru ce faceţi``?Am rămas stană de piatră.După 5 minute în care m-am chinuit să-i explic ce face ``ăla negru`` m-a lăsat să intru cu rugămintea ``Domnule,promiteţi să nu aruncaţi cu asta în teren``?.Am ajuns într-un sfârşit în cabină comentatorilor de la TvSat unde comentatori 2 bucăţi bunici pierduţi şi găsiţi încercau microfoanele.M-am cablat,mufat şi am încercat să dau de cineva din organizare să-mi dea echipele.Până la urmă am făcut rost de primul 11 doar de la noi prin amabilitatea doctorului Miu.


Începe meciul şi comentariul ``colegilor`` de celulă pentru Tv, eu cu treaba mea cu blogul când ce-mi aud urechile?Unul dintre ei....``Vlad Cristi căpitanul Ploiestenilor este juniorul echipei``.Am izbugnit în râs la care celălalt mă întreabă ce am păţit.I-am răspuns că Vlad are 30 şi ceva de ani.Şi tot n-au înţeles pentru că de încă câteva ori au repetat aceaşi chestie.Şi tot palavrageau ei în direct până au ajuns la capitolul nepoţi.Cei care au urmărit live meciul pe net poate au auzit numele nepotului de 4 ani care are 4 nume etc etc.A venit şi pauza,una binemeritată pentru mine.Afară când am ieşit la ţigare aceiaşi 2 bătrânei se contraziceau pe scorul cornerelor,pe al loviturilor libere acordate de arbitru şi alte chestii.


Repriza a2 a s-au mai domolit probabil din cauza ceaiului şi al cafelei primite de la organizatori.Cea mai tare replică a reprizei a fost următoarea ``Arbitru asta nu acordă cele 5% cuvenite gazdelor.Merităm să câştigăm cu 1-0 pentru parcursul pe care l-am avut până acum``.La finalul meciului le-am strâns mâna şi le-am mulţumit pentru porţia sănătoasă de râs acordată şi i-am întrebat dacă au înţeles ceva din meci....răspunsul....au plecat.


Despre meci:


Părerea generală este că am fost peste Buzoieni dar că balonul a ţinut cu ei.Aşa cum puteam câştiga,puteam şi pierde.


Galeria:


SUPER!!Circa 300 de Ploieşteni care au cântat pe tot parcursul meciului.Chiar şi comentatorii spuneau că publicul Ploieştean ştie să fie alături de echipă.


Concluzii:


Am pierdut 2 puncte care ne puteau aduce pe locul 3.Este a 2a şansă ratată de a urcă în clasament. Sâmbăta viitoare aduce meciul cu ``prietenii`` de la Giurgiu şi poate o nouă victorie a galben-albaştrilor.


A transmis pentru dumneavoastră al vostru Adelin Jan Pelisor în direct şi în reluare.


Vă pupă Jan!

2 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Stai in Gioconda?

aditza spunea...

frumos relatat. nu am vazut meciul. Am vazut scorul si as fi vrut sa fie 2-0 macar. Vedem noi pana la final ca mai e mult de jucat din campionat.

free counters