vineri, 4 decembrie 2009

PETROLUL PLOIEŞTI-Victoria Branesti Liga II etapa XVII (Ultima)


EDIT:
Declaratie Vivi Rachita
"Victoria Brăneşti este o echipă foarte bună. A strâns cele mai multe puncte în acest tur de campionat şi merită poziţia de lider în serie după jocul prestat. Sunt convins însă că, având sprijinul unui public extraordinar, putem câştiga acest meci, astfel încât să avem parte de o iarnă mai liniştită, în care să putem pune la punct strategia pentru partea a doua a campionatului"
Mâine cu începere de la ora 11 bătrânul stadion Ilie Oană va fi pentru ultima dată anul acesta gazda unui meci de fotbal.Petrolul va primi replica liderului surpriza Victoria Branesti, într-un meci de totul sau nimic.
Petrolul vine după un meci câştigat în deplasare şi îşi doreşte ca mâine să câştige toate cele 3 puncte pentru a aduce bucurie în sufletele suporterilor.

Echipă:
Vivi Răchită are mâine o misiune dificilă. Nu mai puţin de trei dintre fotbaliştii importanţi ai grupării ploieştene au acuzat anumite probleme medicale şi s-au antrenat separat faţă de restul echipei. Este vorba despre Daniel Chiriţă, Paul Şomodean şi Bozidar Cosic.Toţi trei sunt incerţi pentru meciul de mâine, eventuala absenţă a acestora dând peste cap tot sistemul defensiv al Petrolului. Mai mult decât atât, dacă cei trei fundaşi mai au şanse să fie recuperaţi din punct de vedere medical, până la ora jocului, absenţa din teren a căpitanului echipei, Cristi Vlad, este o certitudine, mijlocaşul ploieştean fiind suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene.Dar aşa cum ne-a obişnuit va găsii formula câştigatoare.
Accesul pe stadion:
Aşa cum ştiţi accesul se va face pe bază de bilet (5,10 sau 3 lei).Bilete puteţi găsii de astăzi şi la magazinul oficial al clubului.
Sper că mâine,în ultima etapă să fim câţi mai mulţi la stadion indiferent de vremea de afară.
Pronostic 1X

Niciun comentariu: