sâmbătă, 5 decembrie 2009

PETROLUL PLOIEŞTI-Victoria Branesti DOAR 0-0


Ieri batrana arena Ilie Oana a strans in tribune apoximativ 2000 de suporteri galben-albastrii.Cu o frumoasa si inimoasa galerie si cu o tribuna a 2a care de multe ori a strigat impreuna cu ultrasii din peluza, Petrolul a pornit asediul asupra portii adverse.Rezultatul inregistrat (0-0) poate fi considerat mincinos avand in vedere ocaziile avute de baietii lui Vivi.Ghinionul a fost la el acasa ieri, de multe ori portarul oaspete facand minuni.
Determinarea baietilor lui Vivi s-a vazut pe toata durata partied,Chirita, Pompilica, Bozga si sarbul Cosici au ridicat de multe ori publicul in picioare.
Chirita
Devotamentul lui Chirita a fost de remarcat.Un ``tinerel`` care in ultimele minute ale jocului a fost varf de atac,incursiuni pe partea dreapta cu sprinturi lungi ca in tinerete,ajutat de vuietul tribunei si de colegii care-l ``alergau``.Tot Chiru poate fi numit si OMUL MECIULUI fara nici o discutie.
Pompiliu Stoica
Pase bune,centrari,driblinguri,recuperari intr-un cuvant DETERMINARE si DORINTA de victorie.Pompilica arata ca pentru el fotbalul inseamna ceva si incearca pe cat posibil sa faca jocuri bune.De remarcat ca accidentat fiind a continuat jocul tragand de el.

Bozga
Pata de culoare din echipa a avut una din cele mai bune evolutii de pana acum.Recuperari,teclinguri,si incursiuni in atacul echipei.A avut cea mai mare ocazie a reprizei secunde facand portarul oaspete eroul partidei.Toate mingile ajunse la el au fost in caz de pericul ``bubuite`` din preajma careului.
Cosici
Sarbul asa cum il stim joaca cu determinare si cu INIMA.Pot spune cu man ape inima ca este printer putinii care meci de meci fac asta.Se lupta pentru fiecare balon,se zbate, urca in atac la faze fixe (a trecut de 2 ori pe langa gol).La final sarbul era cu lacrimi in ochi,nemultumit fiind de rezultat, el isi doreste mereu victoria.

Restul echipei:

Cu mici exceptii (poate Budescu) toti ceilalti jucatori au fost la inaltime.Toti au jucat cu adevarat pentru culori si pentru spectatori.Si aportul spectatorilor s-a vazut,la 10 minute dupa sfarsitul meciului, publicul isi asteptau favoritii si ii aplaudau.
Per ansambu meciul a fost frumos,cu multe faze de poarta.Poate doar rezultatul a fost singurul care ne nemultumeste dar exista consolarea ca un 0-0 cu ocupanta primului loc nu este de neglijat.
Urmeaza un post-rezumat al sezonului in scurt timp.

Niciun comentariu:

free counters