vineri, 11 decembrie 2009

Incep lucrarile la stadion


Ziua de 14 decembrie 2009 va ramane, cu siguranta, in memoria iubitorilor de fotbal din Ploiesti, fiind data la care va incepe demolarea tribunelor batranului stadion "Ilie Oana". Inca din aceasta saptamana au ajuns la arena ploiesteana utilajele care vor ajuta la demolarea tribunelor, dupa cum bine se poate observa in fotografia alaturata. Vizate pentru demolare sunt peluzele, tribuna a doua si cele doua sectoare de la tribuna intai. Singura parte a batranei arene care va "scapa" de aceasta operatiune va fi tribuna oficiala, recent renovata. Demolarea se va face sistematic, in urma lucrarilor care vor fi efectuate la stadionul "Ilie Oana" suprafata de joc urmand a fi deplasata cu sase metri spre tribuna oficiala. In aceste conditii, pista de atletism, existenta in acest moment, va deveni de domeniul trecutului! Intreaga operatiune este planificata a se incheia in luna martie a anului viitor. Daca, intre timp, lucrarile nu vor fi gata pana la inceperea returului, exista obligativitatea ca firma care se ocupa de demolare sa-si desfasoare activitatea fara a afecta procesul de antrenamente si jocuri al echipei Petrolul.

2 comentarii:

galbenalbastru spunea...

daca ne uitam la proiectul de stadion de la Chiajna , observam ca toate tribunele vor fi acoperite.... e ceea ce vrem si noi la stadionul Ilie Oana...

Laur_FCP spunea...

@ galbenalbastru

Ai dreptate, proiectele stadioanelor sunt asemanatoare, dar lucrul cel mai trist este ca stadionul nostru, pe care s-a facut performanta va fi asemanator cu un stadion dintr-o comuna, care acum 4 ani nu insemna nimic pe plan fotbalistic.Nici in ziua de azi nu reprezinta mare lucru, decat cativa ani de divizia B.

free counters