vineri, 26 februarie 2010

3, 2, 1 START Săgeata Stejaru - PETROLUL Ploieşti

Dupa o lunga asteptare iata ca maine cu incepere de la ora 13:00 elevii lui Vivi Rachita vor juca primul meci al acestui retur.
Asteptat cu nerabdare de catre toti suporterii galben-albastri meciul de maine in compania echipei Sageata Stejaru se anunta unul de foc.Cu achizitii mult mai bune decat in vara si cu jocuri excelente in turneele de pregatire Petrolul nu a pierdut niciun meci, ba, mai mult, a castigat de sapte ori si a remizat in doar trei meciuri: 1-1 cu Inter Clinceni (gol Bozga), 1-0 cu Petrolistul Kaproni Boldesti (Cr. Vlad), 0-0 cu Tricolorul Breaza, 2-0 cu Petrolul Teleajen (Mihai Tudor-2), 2-1 cu International Curtea de Arges (Cr. Vlad, C. Stoica), 2-1 cu NK Zagreb (Catarama, Pop), 1-1 cu Tobol Kostanay (Neagoie), 3-1 cu HK Koge (Oprita, C. Stoica, Catarama), 1-0 cu FK Atyrau (C. Stoica) si 2-0 cu CSM Ramnicu Sarat (Chirita, Pop).Concurenta pe posturi se pare ca va fi atuul lui Vivi pentru acest retur lucru care nu face decat sa fie benefic.
Pentru acest meci suporterii vor fi ca de fiecare data alaturi de baieti.Gazdele au anuntat un numar de 100 de bilete GRATUITE pentru fanii ce vor veni maine la Stejaru.



Arbitri
Partida dintre Săgeata Stejaru şi Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00. Jocul va fi oficiat de o brigadă de arbitri compusă din Dragoş Istrate (Bucureşti) asistat la cele două margini de Ionuţ Babadac (Alexandria) şi Andrei Constantinescu, din Bucureşti. Observatori au fost delegaţi Alexandru Crişan (Bucureşti) şi Vasile Mihu (Constanţa).

Meciul va fi televizat in direct de postul SPORT.RO cu incepere de la ora 13:00.






Pentru cei care vor face deplasare cu masina exista 2 rute cu ajungere la Stejaru.
Ruta 1.(Negru) Ploiesti-Albesti-Urziceni-Slobozia-DN2A Tandarei-la Tandarei stanga pe DJ222B-Stejaru
Ruta 2.(albastru) Ploiesti-Centura Bucuresti-Autostrada Soarelui-la Dragalina dreapta pe DN21-Slobozia-DN2A Tandarei-la Tandarei stanga pe DJ222B-Stejaru


Speram intr-o victorie a jucatorilor nostrii.

CoyotesMB va fi si la acest meci alaturi de echipa!!!

Niciun comentariu:

free counters