marți, 20 aprilie 2010

Se caută stadion.....

          În aceste zile conducerea executivă a clubului impreună cu prea IUBITUL primar aleargă din uşă-n uşă pentru a găsii un stadion.Pentru ce?
Eventualele lucrări de construcţie ale stadionului Ilie Oană ce vor începe (dacă nu va exista contestaţii la licitaţie) vor duce la imposibilitatea jucării de meciuri pe stadion.În plus si gazonul va intra in faza de lucrare.Acesta va fi "tras" mai mulţi metri catre fosta tribuna II.
În aceste zile conducerea i-a in calcul 2 variante:
1. Rămânerea in Liga II.
În cazul în care echipa rămâne în Liga II stadioanele luate în vizor sunt Strejnic si Plopeni.Despre aceste stadioane am mai scris AICI .Sincer varianta Strejnic îmi pare mai la îndemână.
2. Promovare
Aici lucrurile stau mai rău.În judet doar stadionul ASTRA poate găzduii meciuri de primă liga.Normal conducerea va merge pe această variantă iar varianta de rezervă va fi Buzău.
Vivi a declarat pentru Telegraful de Prahova :Soluţii se vor găsi. Am discutat şi cu primarul Andrei Volosevici, sunt variante. Printre ele, Buzău şi, de ce nu, Astra. Nu am avut niciun contact cu cei de la Astra privind acest subiect. Să promovăm întâi şi după aceea mai vedem”,

În concluzie indiferent de liga în care vom juca din toamnă PETROLUL NU VA JUCA PE ILIE OANA SI PROBABIL NICI ÎN PLOIŞTI.!!!!
Ce ziceţi nu mai bine jucăm la Moreni sau la Mogoşoaia????

Niciun comentariu:

free counters