luni, 19 aprilie 2010

Dinamo II Bucuresti- Petrolul Ploiesti 0-3 (0-1)



Stadion: Florea Dumitrache
Spectatori: 500
Au marcat: Budescu 32, Bozga 68, Catarama 88
Dinamo II: Oprea- Fodor, Ionita, Albert, Rentea- Predescu(78- Marmareanu), Daminuta (64- Sandu), Dragalina, Stan- M. Stefan, Bratu (73- Valcu)
Antrenor: Costel Orac
Petrolul: A. Vlad- Plamada, Bozga, Chirita, P. Stoica- Benga (83- M. Tudor), C. Vlad- Oprita (75- G. Craciun), L. Mihai (57- Catarama), Budescu- Radchenko
Antrenor: Vivi Rachita
Avertisment: Sandu 76
Arbitri: Emil Voicu (Bacau)- Daniel Ciocanea (Sibiu), Marian Loghin (Pascani)
Jucatorul meciului: Constantin Budescu

Dupa un meci pe care l-a controlat de la un capat la celalalt, Petrolul Ploiesti a obtinut o victorie foarte importanta, care apropie echipa antrenata de Vivi Rachita la doar 3 puncte de ocupanta locului secund, Sageata Stejaru.
Cu o defensiva foarte bine coordonata de Chirita si cu o linie mediana in care Budescu a iesit in evidenta, lupii galbeni i-au trimis la "cotineata" pe cainii rosii, in dezaprobarea generala a publicului bucurestean.
Primul gol a fost marcat de Budescu, in minutul 32, acesta sutand puternic, de la 16 metri, dupa o pasa ideala primita de la Oprita.
In partea secunda, Petrolul s-a desprins la doua goluri avantaj, Bozga marcand cu capul, in minutul 68, dupa o centrare perfecta a lui Cristi Vlad.
Cireasa pe tort a pus-o Catarama, in minutul 88, cel care a lobat mingea peste portarul Oprea si a trimis-o in poarta goala dupa ce, in prima faza, cazuse pe transversala portii dinamoviste.
Asa s-a scris istoria unui meci care a adus echipa Petrolul, sustinuta si de aceasta data de o galerie impresionanta, mai aproape de promovarea in Liga I.
Nelu Stefanescu ZiarulPrahova.ro
Foto: DoarPETROLUL.ro

Niciun comentariu:

free counters