vineri, 28 mai 2010

Dunărea Giurgiu - Petrolul Ploieşti Liga II etp.32

Mâine cu începere de la ora 13:00 Petrolul va da piept la Giurgiu cu ASTRA II.Orice petrolist adevărat îşi aduce aminte ziua de 3 iunie 2006 când PETROLUL era mai aproape ca oricând să acceadă în Liga I.Meciul de atunci s-a terminat 4-3.Ce a urmat după......nu mai trebuie comentat.
Să revenim la meciul de mâine......Din varii motive, întemeiate de altfel, meciul este aşteptat cu emoţii de suflarea fotbalistică ploieşteană. Lupii trebuie însă să-şi menţină calmul şi concentrarea pentru a veni acasă cu o nouă victorie.Un pas greşit mâine şi totul se destramă.Petrolul nu are voie să piardă.Petrolul trebuie să joace cu inima şi cu dăruirea pe care au arătat-o meci de meci suporterilor.Deasemenea mâine mai mult ca niciodată suporterii vor fi alături de jucători, astfel formându-se un grup puternic ce nu poate fi dezbinat cu una cu două.
Vivi a declarat imediat după meciul cu Buzăul:"Mergem sa castigam la Giurgiu, suntem obligati sa facem asta si, in acelasi timp, sa asteptam pasii gresiti ai contracandidatelor"
Problemele de lot au ramas aceleasi, in sensul in care jucatorii cu probleme medicale n-au putut fi recuperati, ba, mai mult, se poate spune ca s-au complicat putin, in conditiile in care doi dintre juniorii folositi constant in aceasta primvara, Constantin Stoica si Florin Plamada, sunt plecati la lotul national. "Ne-am obisnuit, deja, cu absentele unor jucatori, dar trebuie sa gasim solutii. Oricum, vor fi ceva modificari in formula de start", a mai spus Vivi Rachita.
Petrolistii au intrat, de joi, in cantonamentul de la Crangul lui Bot, iar astazi dupa-amiaza vor face deplasarea spre Giurgiu. La meciul de maine si-a anuntat prezenta si un grup numeros de suporteri, ploiestenii find obligati, prin "bunavointa" amfitrionilor, sa plateasca 15 lei contravaloarea biletului de intrare la meci.
Televizata pe Sport.ro, intalnirea va incepe la ora 13.00 si va fi condusa de catre o brigada alcatuita din Sebastian Coltescu (Craiova) - Mircea Orbulet (Bucuresti) si Iulian Radu (Bucuresti). Observatori vor fi Gheorghe Moise (Bucuresti) si Nicolae Lupescu (Bucuresti).
Linii de clasament
General
  3. Petrolul Ploiesti   31   17   11   3   55-18   62
10. Dunarea Giurgiu  31   12     6  13  38-39   42
Acasa
8. Dunarea Giurgiu    15   9   3   3   27-17   30
Deplasare
2. Petrolul Ploiesti     15   7   5   3   24-13   26
Ultimele rezultate
Petrolul Ploiesti
3-1 cu Gloria Buzau (acasa), 3-0 cu Steaua II Bucuresti (deplasare).
Dunarea Giurgiu
2-3 cu Victoria Branesti (deplasare), 1-2 cu Concordia Chiajna (acasa).
In tur
Petrolul Ploiesti - Dunarea Giurgiu 0-0.

Să sperăm că visul nostru va continua si mâine si poate chiar mâine vom urca pe locul II.

Niciun comentariu:

free counters