joi, 13 mai 2010

PETROLUL-Tricolorul Braza 3-0

 Cronica meciului cu fraţii de judet!


12 mai 2010...stadion ILIE OANĂ.....cald....extrem de cald....Petrolul dă piept cu Tricolorul Breaza...o super echipă.Fanii gablen-albastrii i-au cu asalt stadionul....la casele de bilete coadă...deja se face speculă cu bilete.Nea Vasile işi vinde biletul obţinut cu mare greutate contra unui pachet de ţigări si a 100 de cavadoro.Lumea începe să-şi dea coate la turnicheţii de la intrare...în goana lor nebuna de a prinde un loc într-o primăvăratecă zi de primăvară, zi intermediară în calendarul fotbalistic.
În jur de 1500 de spectatori civilaţi (înarmaţi cu seminţe, programul meciului pe post de şapcă si preţiosul bilet) au luat loc miercuri pe seară, de la 18 (de..să ne învăţăm cu liga I), când am jucat acasă cu Tricolorul (culmea echipamentul nu seamănă) Breaza (unde-i vestita staţiune balneo-climaterică, un club de fiţe si unul de dat cu parul in minge...parcă golf îi zice!!! La PETROLUL!!! Apropo...mi-a fost cerut şi rupt biletul de 3 ori, scanat din faţa si profil şi comparat genetic cu poza a 2 interzişi şi aproape despărţit de partenera de viaţă, până am reuşit să ajung la locul potrivit (pentru că nenea care face speculă cu bilete mi-a dat 2 in sectoare diferite)
Printre spectatorii civilizaţi îi amintim pe: Giuşcanu (apropo şefu...mă lasă la meci...şti tu cine), Sponsoru în cămaşă călcată si apretată de puteam jura că a fugit de la propia nuntă, Pompilica Stoica exilat de un galben în tribună (o fi plătit bilet?) şi pe seful grajdului de la hipodrom Ulise (fraiere ţi-ai luat ţeapă....noi nu avem bani de protocol).
La ora 17.55, ies pe teren arbitrii cu cele două formaţii, iar în tribunele de la PETROLUL oamenii stăteau în picioare, moment în care strigăm la arbitru să nu bafe fluierul in gură până ce VOLO nu aduce scaune pentru toţi.Omul negru nu ne-a luat in considerare cererile şi a fost răsplătit pentru nesimţire....are acum acasă cârnati pentru toată familia.Meciul în sine a fost frumos...începutul mai anevoios...că de...e petrol de România nu de import.Descătuşarea a venit în minutul 34 când Tudor vrând şi el să centreze l-a băgat pe paznicul porţii oaspete cu totul îm plasă.Ce o fi avut cu săracul portar numai el ştie, dar cert este că din vina lui dresorul portarului şi-a bagat cel mai de preţ instrument în măsa.Până la pauză nu s-au mai întâmplat cine ştie ce...doar o fază în care omul negru cu ecuson nu a sancţionat cu lovitură de la punctul alb din careu un henţ al lui Chiriţă.Atunci brezenii au luat foc....focul continuând chiar si in timpul de odihnă.Petrolul românesc s-a autoaprins în repriza secunda vorba aceea "noaptea e sfetnic bun" (probabil Vivi le-a ţinut predica pe întuneric).Astfel în minutul 60 BUDESCCCCCCUUUUU acest Ronaldo,Kaka şi alţi fotbalişti cu , care el se cunoaşte avea să o bage şi el în aţe după o combinaţie cu Vlad.A fost momentul în care doi baieţi (cred) negrii (de la soare probabil) care şi-au tot băgat in Budescu au primit o replică de la acesta (replica nu poate fi reprodusă pentru că imi este ruşine) şi salutandu-i cu degetul la gură de se întrebau aştia ce le zice.Atmosfera din tribune a luat foc (la figurat...doamne fereşte de un incendiu că meciul urmator cumpărăm bilete cu locuri pe maternitate), tot stadionul (sau ce a mai rămas din el) strigând cu aia de vizavi.Golul 3 şi ultimul avea să-l marcheze tot Budescu (asta nu se mai satură...BĂĂĂ mai lasă şi pe alţii) dintr-o pasă a căpitanului şi după ce şi-a bătut joc de un fundaş si de paznic).3-0 scor de neprezentare ce l-a făcut pe dresorul oaspeţilor să-şi ameninte animalele că vor merge pe jos până acasă.
Actorii acestui episod au fost:
A. Vlad - Plămadă, Bozga, Chiriţă, Tudor - Cr. Vlad (cpt), Benga - Opriţa ('76 - C. Stoica), Budescu, Cataramă ('66 - L. Mihai) - Radchenko ('27 - G. Crăciun)
Dirijor: Vivi Răchită

Toate bune şi frumoase după acest meci....Petrolul ramâne la 2 puncte de Liga I._Urmează acum duminică deplasarea la stâna lui JIJI.


Să auzim numai de bine.........

Niciun comentariu:

free counters