marți, 11 mai 2010

PETROLUL-Tricolorul Braza Liga II etp: 29


Meciul care la prima vedere pare unul la îndemâna Ploieştenilor este destul de greu.Având în spate greutatea ultimelor etape precum şi dorinţa revenirii pe prima scenă a fotbalului, jucatorii FCP sunt obligaţi să transeje in favoarea lor cele 3 puncte.
ivi Rachita nu va putea miza in meciul de miercuri pe Pompiliu Stoica. Fundasul stanga al ploiestenilor a vazut, sambata, cel de-al patrulea sau cartonas galben din acest sezon, astfel incat va fi suspendat pentru etapa viitoare. In lot va reveni, in schimb, mijlocasul Gabriel Craciun, refacut dupa o accidentare.
Partida dintre Petrolul Ploiesti si Tricolorul Breaza, contand pentru etapa a XXIX-a a Seriei I, va fi condusa la centru de catre galateanul Marius Bocaneala. Acesta va fi ajutat de la cele doua linii de Adrian Midisan (Constanta) si Lorant Szanto (Tg. Mures), iar ca observatori au fost delegati Anton Helesteanu (Iasi) si Mircea Stanisteanu (Vaslui)
Mai mult ca niciodată echipa noastră are nevoie de noi.Iar noi mâine trebuie să fim prezenţi si să-i incurajăm aşa cum am facut-o in tot acest sezon.
Deci TOATĂ LUMEA LA STADION....SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIETI.....ŞI SĂ PETRECEM DUPĂ.

DIN DRAGOSTE PENTRU PETROLUL....DIN DRAGOSTE PENTRU PLOIEŞTI!!!!!!
Brigada arbitrii preluata de pe FcPetrolul.ro

Niciun comentariu:

free counters