joi, 3 iunie 2010

Livetext Licitatie stadion

 Licitatia s-a terminat.Urmeaza ca peste cateva zile sa aflam rezultatul (daca licitatia nu se va anula).
Vom incerca sa va tinem la curent cu stadiul in aceste cateva zile.
Voi revenii cu un post despre castigatoarea de astazi

Oferta celor de la Cast este de 57.1 milioane de lei si termen de executie de 8 luni.

 Cast Banesti este ultima firma inscrisa in licitatie.Daca pretul oferit de ei nu este mai mic de 42 mil, Baupartner va fi castigatoarea.
13:15 Penultima oferta a celor de la Baupartner este de 42 milioane de lei si termenul de executie este de 6 luni.Este cea mai mica oferta de pana acum.Mai este doar o singura firma care poate da peste cap licitatia.

Pana acum cea de-a doua firma Alpine Bau are cea mai buna oferta!Ei au construit Allianz Arena, in Austria doua stadioane, la aceasta ora construiesc doua stadioane in Polonia si unul in Dubai.

13:00 A patra firma Copisa a ofertat un termen de 6 luni la un pret de 48.9 milioane.
A treia firma Strabag vine cu o oferta de 66 milioane si un termen de executie de 16 luni...Nici o sansa pentru ei.Este cea mai mare oferta de pana acum

12:30 Cea de-a doua firma Alpine Bau GMBH Austria este cea mai penala.Oferta lor este : 1 zi proiectare (??) termen de executie de 6 luni 47 milioane valoarea contractului.

 Se trece la a 2a oferta!

11:50 oferta englezilor este aiurita....Oferta lor este de 60.7 milioane de lei/10 luni pentru constructie plus optimizare spatii de peste 4000 mp.Este oferta maxima din caietul de sarcini (ca bani).Nu prea se intrevede succes pentru firma engleza.

11:39 Se sta cam mult (parerea mea) pe aceasta oferta....totusi mai sunt si altele!!!
Prima oferta deschisa este a Asociatiei Beran (o firma din Marea Britanie care a mai construit stadioane)
11:30 Restul comisiei :Lavinia Cursaru,Teodora Marin, Elena Vasile, Simona Albu,Mihai Badea,Vivi Răchită, Petre Foamete și Mădălina Moise.
Presedintele de comisie este viceprimarul Catalina Buzoianu.Vivi face si el parte din comisie.
Ora 10:56 Sunt doar sase oferte depuse....si doar 5 firme prezente .S-au inscris Strabag, Asocierea Baran România SRL – Slick Seating Systems Ltd – Bog Art SRL, Alpine Bau Austria, Cast Bănești, Baupartner, Copisa Constructora Pirenaica SA
Ora 10:00 Licitatia are loc la sediul Directiei de Investitii de pe strada Valeni.Sunt pana la aceasta ora cel putin 20 de firme care participa.Deschiderea plicurilor va avea loc la ora 11:00.
Se pare ca o firma a venit cu o oferta mica (ca pret) dar sigura ca prin acte aditionale se poate creste valoarea
pretului licitat (dupa inceperea constructiei
O sa incerc sa va tin la curent cu desfasurarea licitatiei.

Niciun comentariu:

free counters