duminică, 4 iulie 2010

Un alt început

Pentru echipa de fotbal Petrolul Ploieşti ziua de luni, 5 iulie, va reprezenta un nou început în tentativa de a reveni în Liga I. De ani buni, ploieştenii se reunesc doar cu gândul că, la finele respectivului sezon, se vor număra printre cei care fac pasul către primul eşalon, dar de fiecare dată dezamăgirea ratării acestui obiectiv a fost trăită de jucători, antrenori, conducători şi suporteri.
Cu speranţa că de data asta va fi altfel, lotul Petrolului va începe pregătirea pentru o nouă ediţie a Ligii a II-a, concurenţa pentru cele două locuri promovabile din Seria I fiind una acerbă. Poli Iaşi şi Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţii retrogradate din Liga I, ar fi principalele contracandidate ale Petrolului, chiar dacă pretenţii de mărire mai au şi alte echipe precum Săgeata Stejaru sau Concordia Chiajna.
Deocamdată, managerul Petrolului ştie sigur că va conta pentru viitorul sezon pe Benga, Liviu Mihai, Pop, Neagoie, Opriţă, Adrian Crăciun, toţi aceştia prelungindu-şi deja contractele cu gruparea ploieşteană.
La reunirea de luni mai sunt aşteptaţi, în afara jucătorilor care oricum au contracte în vigoare cu formaţia galben-albastră, şi cinci sau şase jucători noi, care vor fi testaţi de conducerea tehnică a Petrolului.
Printre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut pentru Petrolul şi care nu vor mai face parte din lot se află Gabriel Crăciun, Daniel Chiriţă şi Alexandru Brânză.
Sursa: ziarulprahova.ro

Niciun comentariu:

free counters