marți, 6 iulie 2010

Reunire Fc Petrolul

7
Petrolul Ploiesti a demarat, in aceasta dupa-amiaza, pregatirile in vederea viitorului sezon, Vivi Rachita avand la dispozitie 24 de jucatori la primul antrenament. Printre acestia s-au numarat si sase fotbalisti noi, numele cele mai sonore fiind acelea ale lui Florentin Dumitru si Mihai Panc.
Vacanta s-a incheiat pentru jucatorii lui Vivi Rachita. Managerul general al "galben-albastrilor" a programat, astazi, pe stadionul "Ilie Oana", primul antrenament al verii, la care a asistat si un numar impresionant de suporteri, atmosfera fiind, astfel, una "incendiara". "Cred ca si cei nou veniti si-au dat seama ce inseamna Petrolul. Am avut o discutie in vestiar si le-am spus jucatorilor ca singurul obiectiv pentru sezonul viitor este promovarea. Trebuie sa mergem cu totii pe acelasi drum, iar cine se va abate ne va parasi. Sper ca, la anul, sa ne reunim din postura de prim-divizionara", a spus Vivi Rachita.
Pe gazon au iesit 23 de fotbalisti, singurul care n-a putut sa participe la exercitiile coordonate de Ciprian Panait fiind juniorul Marian Pop, acesta aflandu-se, inca, in perioada de recuperare dupa grava operatie pe care a suferit-o in primavara. Pe langa cei 16 jucatori din vechiul lot, noutatile s-au numit ex-stelistii Florentin Dumitru (33 ani, ultima data la Concordia Chiajna) si Mihai Panc (29 ani, FC  Baki, Azerbaidjan), atacantul Marius Ene (28 ani, Farul Constanta), precum si mai tinerii Florin Plecanciuc (22 ani, Rapid CFR Suceava), Cristian Suru (23 ani, Fortuna Covaci), Sorin Ban (23 ani, FC Bihor) si Cristian Muscalu (20 ani, Cernomorets Burgas, Bulgaria). "Am preferat sa-i aduc la reunire doar pe jucatorii pe care ii stiam foarte bine. Zilele urmatoare vor apare mai multi fotbalisti, pe care ii voi testa la antrenamentele de la Crangul lui Bot", a afirmat Vivi Rachita. "Cu Florentin Dumitru ne-am inteles verbal si, prin obiectivul pe care il avem, incerc sa-l conving sa ramana la noi. De asemenea, si pe Panc il stiu foarte bine, iar pe el mai degraba l-a convins Oprita sa vina incoace, pentru ca nu prea era de acord in prima faza. In rest, vom incerca sa ne axam pe jucatorii tineri, pentru ca acesta este viitorul", a mai adaugat managerul general al "galben-albastrilor".
De maine, petrolistii se vor pregati la Crangul lui Bot, acolo unde, pana la plecarea in stagiul montan, Vivi Rachita va testa mai multi fotbalisti.
Lotul prezent la reunire
Andrei Vlad, Mihai Tudor, Florin Plamada, Jane Claude Adrimer Bozga, Bozidar Cosic, Pompiliu Stoica, Brandon Dimbi, Daniel Oprita, Adrian Neagoie, Alexandru Benga, Cristian Vlad, Constantin Budescu, Liviu Mihai, Constantin Stoica, Marian Pop, Adrian Craciun, Sebastian Steriu, Marius Ene, Florin Plecanciuc, Florentin Dumitru, Mihai Panc, Cristian Suru, Sorin Ban si Cristian Muscalu.
1
2
3
4
5
6

Niciun comentariu:

free counters