joi, 5 august 2010

Petrolul va juca la Stejnic

S-a bătut palma cu Conpetul. În sezonul viitor, Petrolul va organiza meciurile de pe teren propriu la Strejnic, în timp ce stadionul "Ilie Oană" va fi reconstruit.


Lupii se mută la Strejnic. Cu speranţa că exilul nu va dura prea mult şi că, la anul, pre vremea asta, vor putea reveni pe "Ilie Oană", gata construit şi pregătit să primească echipa nou-promovată în prima ligă. Acesta ar fi scenariul perfect pentru anul competiţional 2010-2011. Până la realizarea lui, lupii vor juca pe stadionul Conpetului, acolo unde beneficiază de toate facilităţile necesare, dar locaţia prezintă şi un dezavantaj care însă nu ţine strict de buna activitate a echipei: numărul mic de locuri disponibile în tribună, şi anume 730, în condiţiile în care numai suporterii care stăteau la peluza stadionului "Ilie Oană" erau tot cam atâţia. Este însă o variantă de compromis forţată de împrejurări şi trebuie luată ca atare. O mică problemă ar fi faptul că, potrivit programării făcute luni la FRF, atât Petrolul, cât şi Conpet vor juca pe teren propriu, la o zi distanţă. Problemă, în caz de precipitaţii importante, însă există chiar precedentul stadionului Ilie Oană, când Petrolul "împărţea" terenul cu fosta CSM FC Ploieşti, când aceasta din urmă juca în Liga a III-a. Pentru a disputa jocurile de pe teren propriu la Conpet, clubul Petrolul va plăti o chirie.


De vineri, în cantonament


Lupii pregătesc cea de-a doua "ieşire" a verii. Vineri, fotbaliştii Petrolului vor pleca la Câmpulung Moldovenesc pentru un nou stagiu de pregătire centralizată care va dura o săptămână. Sâmbătă este programat primul amical al cantonamentului din nordul ţării, la Paşcani, în compania formaţiei Poli Iaşi, retrogradată din prima ligă şi inclusă în seria paralelă. În ultima zi a cantonamentului, lupii vor juca un alt amical, urmând să întâlnească Rapid CFR Suceava, iar între aceste două partide de verificare vor mai fi programate şi alte teste, cu echipe din zonă. În ordine cronologică însă, primul amical al lupilor va fi disputat astazi, pe "Ilie Oană", de la ora 10.30, în compania Chimiei Brazi.



Niciun comentariu:

free counters