joi, 5 august 2010

Stiri Fc PETROLUL 05.08.2010

*AMICALE

Petrolul va pleca, vineri, intr-un stagiu de pregatire in nordul tarii, acolo unde va sustine mai multe meciuri de verificare, doua dintre acestea fiind batute in cuie. Astfel, sambata, de la ora 11.00, "galben-albastrii" vor juca cu Politehnica Iasi, partida urmand sa se desfasoare la Pascani. Apoi, vinerea viitoare, inainte de plecarea spre casa, formatia lui Vivi Rachita va intalni pe Rapid CFR Suceava. Intre cele doua amicale vor mai fi programate si alte teste, cu formatii din zona.
Petrolul il testeaza in aceste zile pe portarul sarb Bojan Petrovic. In varsta de 26 de ani, Petrovic (1.88 m, 80 kg) a evoluat ultima data la gruparea muntenegreana FK Berane, dupa ce, in sezoanele precedente, trecuse pe la BASK Belgrad, FK Vozdovac, FK Rad si Sileks Kratovo (Macedonia). Petrovic a sosit in aceasta dimineata la Ploiesti si, probabil, va fi vazut la lucru de catre Vivi Rachita in amicalul de maine, cu Chimia Brazi.

*ULTIMA ORA

Partida dintre Petrolul si Chimia Brazi, ce se va desfasura maine, pe stadionul "Ilie Oana", va incepe la ora 10.30, cu o jumatate de ora mai devreme decat programarea initiala.

* SELECTIE PENTRU COPII

FC PETROLUL PLOIESTI organizeaza selectie pentru copiii nascuti in perioada 1993-2004. Mai multe informatii la telefonul 0769.061.389.

Niciun comentariu:

free counters