miercuri, 1 septembrie 2010

Daniel Stan, out pentru Şimleu

Accidentat în meciul din prima etapă, cu Minerul Lupeni, atacantul Daniel Stan a devenit indisponibil pentru confruntarea cu Silvania Şimleu Silvaniei. Stan a suferit o entorsă de gradul doi la gleznă şi are nevoie de o pauză de câteva zile înainte să se poată întoarce la antrenamente. În schimb, Daniel Opriţa, cel care, sâmbătă, a acuzat, la rândul lui, o problemă medicală, a efectuat un RMN, care a relavat o leziune la menisc. Din câte se pare, accidentarea nu este foarte gravă, astfel încât Opriţa are şanse mari să fie recuperat până la ora jocului de la Şimleu.
Plămadă, înapoi la Suceava
Fundaşul dreapta Florin Plămadă nu mai face parte din lotul "galben-albaştrilor", el revenind, de astăzi, la formaţia de eşalon trei Rapid CFR Suceava. "El va rămâne, în continuare, în atenţia noastră şi, dacă va creşte în joc, atunci poate să revină vara viitoare sau chiar la iarnă", a spus Vivi Răchită.
Brigadă bucureşteană
Federaţia Română de Fotbal a anunţat numele arbitrilor care vor oficia la meciurile etapei a II-a a eşalonului secund. Astfel, întâlnirea dintre Silvania Şimleu Silvaniei va fi condusă la centru de către bucureşteanul Dragoş Istrate, acesta urmând să fie secondat de Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Andrei Simonis (Bucureşti). Istrate face parte din lotul A, iar sezonul trecut i-a arbitrat o singură dată pe petrolişti, în deplasarea cu Săgeata Stejaru (2-2).

Niciun comentariu:

free counters