duminică, 31 octombrie 2010

Victorie! PETROLUL-Arieşul Turda 2-0 (0-0) Benga, Budescu


www.Sport.roPetrolul a reuşit ieri să câştige meciul cu Arieşul după o primă repriză în care aveai senzaţia că elevii lui Vivi jucau pentru prima dată împreună.Se foloseau de pase lungi care nu-şi gaseau destinatarii, apărarea oaspeţilor fiind într-o zi mare (sau repriză).Opriţa (cel mai bun jucător al meciului)ia o actiune pe cont propriu pe lateral şi centrează, in 6m, la Neaga dar acesta este blocat de un fundaş advers.Opriţa este in centrul fazei din minutul 29 atunci când pătrunde pe partea dreapta şi centrează in careu pentru Benga care trimite spectaculos, din intoarcere, putin peste poartă.

REPRIZA SECUNDĂ - Intră Stan in locul lui Neaga(care a evoluat cu o determinare bună) şi atacul noastru capăta un plus de experinţă. In minutul 54 inscriem dar golul ne este anulat. Nu trec decăt doua minute şi Opriţa ia o acţiune pe partea dreaptă şi centrează pentru Benga care trimte cu capul, peste portar, in poartă! Un gol venit excelent şi sărbătorit inedit de petrolişti! Stan are ocazia să ducă scorul la 2-0 dar trage in portar din postură de singur cu portarul. Vivi operează şi a doua schimbare - iese Stănescu şi intră C.Stoica. Stan il lanseaza, in mintul 60, pe Stoica scăpat spre poarta adversa - portarul iese la intampinare - şi atacantul nostru trimite peste el dar şi peste poartă. Rămâne 1-0 şi jocul nostru este mult mai bun ca cel din prima repriza. În minutul 73 o nouă ocazie a petroliştilor: Budescu este faultat la 35m, Florentin Dumitru execută repede la acelaşi Budescu care centrează in careu, de unde Stan trimite frumos cu capul la coltul lung insă mingea este insă stopată de portarul advers.
10_-_Petrolul_-_Ariesul_Turda_-_Penalti
Acelaşi Stan este principalul actor la faza golului doi când este faultat de portar - penaltiul este executat de Budescu in partea dreaptă a portarului(după ce-l fentase si-l păcălise să se ducă pe stanga) si scorul devenea 2:0! Un scor liniştitor! Ultima schimbare(min.83)la Petrolul: iese Fl.Dumitru şi intră Moroşan! În minutul 84 Stan şutează de la 30m - portarul scapă mingea in poartă iar Budescu este pe punctul de a duce scorul la 3-0 dar portarul reuşeste să prindă la timp! Ultima ocazie a petroliştilor i-a aparţinut lui Moraşan care trimite cu capul, din 6m, la coltul scurt dar portarul are un reflex fantastic respingând insă doar la 30cm de poartă de unde Moroşan trimite, incredibil, pe lângă poartă! Scorul rămâne 2-0 - scor ce avea să fie si cel final! O repriza secunde excelentă si o primă repriză pe care sper să nu o mai vedem la echipa noastră!
REMARCAŢII PARTIDEI 10_-_Petrolul_-_Ariesul_Turda_-_Plecanciuc
Plecanciuc a jucat excelent astăzi rezolvând foarte multe mingii intr-un mod elegant - a fost cu adevărat un stâlp al apărării dar şi foarte tehnic atunci când a fost nevoie! Un jucător care creşte de la meci la meci şi care se impune ca titular.
Opriţa a driblat azi excelent astăzi şi a furnizat numeroase centrari bune de pe partea lui - fie de pe stânga , fie de pe dreapta! Chiar dacă nu a marcat astăzi cred că poate fi considerat jucătorul meciului prin aportul său adus la fazele ofensive!

 
10_-_Petrolul_-_Ariesul_Turda_-_Morosan SUPORT PENTRU MOROŞAN
La sfârşitul meciului juniorului Petrolului plângea. Motivul: ratarea din ultimele minute ale meciului. Suporterii au remarcat acest lucru şi au ţinut să-l incurajeze pe fotbalist strigându-i numele si aplaudându-l!
CASETA TEHNICĂ
PETROLUL: Râmniceanu - Cârjă, Bozga, Plecanciuc, M. Tudor - V. Stănescu ('58 C.Stoica), Benga - Fl. Dumitru ('83 Moroşan), Budescu (cpt.), Opriţa - Fl. Neaga ('45 Stan)
Cartonaşe galbene: Benga (min.57)
Goluri:
1-0 Benga(min.57)
2-0 Budescu (min.78 -penalty)


Poze & text www.doarpetrolul.ro

Niciun comentariu:

free counters