sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Derbi ratat

Petrolul s-a intors fara puncte dintr-o noua deplasare, iar infrangerea de la Mioveni este cu atat mai dureroasa cu cat a fost inregistrata in fata principalei rivale in lupta pentru sefia clasamentului. Argesenii s-au impus cu 2-0 (1-0), desprinzandu-se, astfel, la trei lungimi in clasamentul Ligii a II-a.
La fel ca la Sibiu, si dupa duelul de la Mioveni se poate spune ca petrolistii s-au batut singuri, continuand, de altfel, sirul cadourilor imense facute adversarilor. Marinescu, iesit aiurea dintre buturi, i-a permis lui Cl. Ionescu (14) sa deschida scorul, cu un lob de la 14 metri, iar Plecanciuc (69) s-a interpus nefericit pe traiectoria unei lovituri libere executata, de pe dreapta, de Lirca. Asa s-a facut diferenta pe tabela de marcaj, intr-un meci in care marea ocazie a ploiestenilor a reprezentat-o bara lui Gafita (61), cel care, pe final, avea sa si plece mai devreme la vestiare, vazand “rosu” direct dupa o intrare dura asupra lui Mosteanu.
Petrolul a bifat, astfel, cea de-a patra infrangere din acest sezon, coborand din fotoliul de lidera a Seriei a II-a. Etapa viitoare, formatia ploiesteana va juca, la Strejnic, cu FC Bihor Oradea, meciul urmand sa se desfasoare duminica, de la ora 12.00.
Declaratii Valeriu Rachita
“A fost inca un meci in care ne-am batut singuri, dupa ce am comis doua greseli incredibile. Mi-as dori sa plec, sa-mi dau demisia, dar nu pot, pentru ca sunt foarte legat de acest proiect si nu vreau sa las echipa la greu. Nu mai suntem pe primul loc dupa aceasta infrangere, dar au mai ramas doua etape de disputat pana la finalul turului si atunci vom trage linie. Cu siguranta, echipa nu va mai arata ca acum, vor fi mai multi jucatori care vor pleca. De altfel, dupa meciul de astazi am decis sa ne despartim de portarul Marinescu si de Gafita. Vor pleca toti cei care nu inteleg ca aici nu este un servici unde vin doar sa-si ridice salariul, trebuie sa si munceasca pentru el, sa respecte istoria acestui club”.
CS Mioveni – FC Petrolul 2-0 (1-0)
Marcatori: Cl. Ionescu (14), Plecanciuc (69, aut).
CS Mioveni: Popescu – Mosteanu, Olteanu (cpt), Baicu – Nauiu – Lirca, R. Stancu (64 Sandulescu), Cosereanu – Ayza (77 Vladu) – Cl. Ionescu (86 Dulcea). Antrenor: Ionut Popa.
FC Petrolul: Marinescu (72 A. Vlad) – Carja (42 Gafita), Benga, Plecanciuc, P. Stoica – Tudor, Cr. Vlad (cpt) – Fl. Dumitru, Budescu, Stanescu (46 Stan) – Oprita. Manager general: Valeriu Rachita.
Au arbitrat: Dragos Istrate – Vasile Marinescu si Valentin Avram.
Cartonase galbene: Olteanu, Mosteanu, Ayza, Sandulescu/Cr. Vlad.
Cartonas rosu: Gafita (81).

Niciun comentariu:

free counters