vineri, 12 noiembrie 2010

Incepe Acţiunea "Autocarul"! Incepe Acţiunea "Autocarul"!

actiunea_autocar
Maine, incepand cu ora 12.00, pe trotuarul din fata Casei Albe (locul traditional), se va amplasa, din nou, cortul suporterilor! De aceasta data, obiectivul principal este atragerea de fonduri pentru achizitionarea unor autocare care vor fi folosite, in viitor, atat de juniorii clubului cat si de suporteri, in deplasari. Aceasta actiune se va intinde, la nevoie, si pe durata mai multor ani calendaristici, pina cand, DIN DONATII, se vor obtine fondurile necesare achizitionarii a doua astfel de mijloace de transport.
Pentru inceput, Asociatia "Petrolul e al nostru" a obtinut aprobarea montarii cortului pina in data de 15 decembrie, ulterior donatorii putind da bani direct la magazinul oficial al clubului, din Galeriile Comerciale Winmarkt Grand Center (parter-aripa sud) sau pe stadion, ori sunind direct la numarul de telefon   0769.061.392 (Octav) sau prin donatie directa in contul Aociatiei "Petrolul e al nostru" de la Banca Transilvania cont lei: RO 05 BTRL 0300 1205 S70 440 XX.
CEEA CE TREBUIE SA STIE TOTI CEI CARE VOR DONA DIRECT SUMA DORITA ESTE CA, PENTRU TRANSPARENTA, ISI VOR TRECE NUMELE SI SEMNATURA (datele de identificare nefiind obligatorii) PE UN TABEL SPECIAL NUMEROTAT SI STAMPILAT CU SIGLA ASOCIATIEI.
Sumele strinse zilnic vor fi contabilizate si pe siteul www.doarpetrolul.ro, alaturi de numele donatorilor (pentru transparenta totala).
Articol preluat de pe www.doarpetrolul.ro

Niciun comentariu:

free counters