luni, 21 martie 2011

Inaugurează Galatasaray noul "Ilie Oană"?

Galatasaray,** inaugureaz� noul "Ilie Oan�"?
FICIALII ÎNCEARCĂ PERFECTAREA UNUI AMICAL INTERNAŢIONAL


Chiar dacă mai este ceva timp până când stadionul "Ilie Oană" va fi "predat" de către constructori, investiţia de peste 12 milioane de euro făcută în acest obiectiv este "gândită" ca un punct de atracţie, pentru această vară.
Cel mai probabil în perioada iulie - august, dacă lucrările vor respecta termenul de finalizare, se doreşte disputarea unui amical de gală, care să opună Petrolului una dintre echipele de top, care să umple noul "Ilie Oană".
Prima idee a fost aceea a unui joc de prezentare cu Liverpool, echipă care a jucat pe "Ilie Oană", dar un astfel de joc este aproape imposibil de obţinut de la englezi, care au o cotă de piaţă foarte bună.
Conform unor surse, următoarea variantă luată în calcul este Galatasaray Istanbul, echipa antrenată, deocamdată, de Gheorghe Hagi, tratativele pentru organizarea acestui joc fiind deja demarate, iar răspunsul turcilor este aşteptat în perioada următoare. În cazul în care acesta va fi negativ, se va încerca antamarea unui alt amical internaţional.

Niciun comentariu:

free counters