joi, 30 iunie 2011

E bine si asa....Mitea!

După doi ani în care şi-a lipit agoniseala pe frunţile lăutarilor, a jucat exclusiv la lumina reflectoarelor din Bamboo şi Le Gaga şi a apărut zile la rândul în paginile ziarelor colorate alături de fel de fel de pseudomanechine, cândva lăncierul Nicky Mitea şi-a găsit echipă! Petrolul Ploieşti a acceptat pariul riscant pe un jucător inactiv în ultimii doi ani. Răchită e convins că Mitea nu e terminat, iar jucătorul crede şi el că nou-promovata poate fi trambulina spre fotbalul mare. Până aici toate bune şi frumoase…

Doar că prima declaraţie a lui Mitea ca jucător al ploieştenilor este şi explicaţia pentru care fotbalistul care la 18 ani debuta la Ajax a ajuns la 26 de ani să aştepte ultimul tren. “Îmi doream altceva, dar asta e, e bine şi aşa!” – a explicat jucătorul proaspăt legitimat la Petrolul. Sunt convins, dragă Nicky, ai avut oferte de la echipe mult mai mari, granzii Europei s-au bătut pentru semnătura ta şi doar soarta potrivnică a făcut să ajungi la Ploieşti. Vorba ta, e bine şi aşa!

Nu mi-au plăcut niciodată jucătorii care atunci când semnează cu o echipă încearcă să cucerească suporterii prin vorbe. Nici nu mă aşteptam ca Mitea să fie încântat că a semnat pentru 3 000 de euro pe lună cu Petrolul Ploieşti. Dar clubul care i-a întins o mână merita totuşi un minim respect. Fie şi pentru faptul că Petrolul nu e orişice nou-promovată care apare şi dispare din prima divizie. Chiar şi după şapte ani la matineu, Petrolul rămâne echipa cu trei titluri şi două cupe în palmares şi, mai mult, una din cele mai iubite echipe din Provincie. Mitea a început cu stângul, dar îi doresc să continue cu dreptul. Iar Răchită să câştige pariul în care doar el a crezut. Ar fi bine şi aşa!

Mitea daca gasesti un club misto in Ploiesti sa ma anunti si pe mine.....poate asa ajung sa o cunosc pe nasoasa ta!:)

Niciun comentariu:

free counters