marți, 27 martie 2012

VIVI PLEACAAA!!! Dar cine sa vina?

Vivi anunta dimineata ca astazi o sa aflam numele noului antrenor.Acum doua ore Libertatea scria ca Rednic va veni.Acum doua minute a refuzat.In aceste conditii, managerul, patronul, seful centrului de copii si juniori si demisionarul a cinci-a oara Vivi negociaza cu Hizo si Andone.Dar si acestia au spus PAS.Ce este de facut?


1. OCTAVIAN GRIGORE- a antrenat in liga 1, este PETROLIST, este iubit de public, dar urat de Rachita (una dintre demisiile lui a venit dupa ce galeria i-a scandat numele lui Grigore intr-un meci). Probabil daca nu mai mult ca sigur Grigore ar antrena pe jumate din cei 10.000 pe care ii castiga Vivi.



  2. VICTOR ROSCA- un antrenor care a adus echipa pe locul 2 la finalul turului in 2001.Atunci PETROLUL era organizata in aparare, marca doar cat era necesar.In retur, conducerea de atunci i-a cerut ca PETROLUL sa joace la spectacol...rezultatul...era sa retrogradam. Rosca este in Ploiesti, antreneaza pe 1500 euro/luna pe Vispesi Glass. L-ar putea lua de acolo si pe Cristi Vlad ca secund si si-ar atrage toata galeria alaturi de el.

In aceasta clipa in care ne afundam spre liga 2 chiar DRAGOS ENACHE ar putea aduce socul la echipa.Trebuie mutat ceva repede ca parca vad ca prea maritul VIVI o sa iasa in fata si o sa zica ca a vrut sa aduca antrenor dar l-au refuzat toti. Si el, supraputernicul VIVI va face un gest de marinimie si se va repropune antrenor, sacrificandu-si familia si sanatatea pentru clubul nostru!

Niciun comentariu:

free counters