duminică, 28 octombrie 2012

Adio Rednic...Bun venit Gurita!

Uite ca mai repede decat credeam domnul Rednic a plecat de la Ploiesti.Cu toate ca a declarat ca va pleca atunci cand echipa va fi pe locul 1 a preferat sa plece dupa meciul cu Brasov.Dupa doar o zi , conducerea executiva a anuntat numele noului antrenor, Cosmin Contra. Acesta a declarat ca vine la PETROLUL sa munceasca pe branci si sa duca echipa acolo unde merita.

Guriță", care a mai cochetat cu banca tehnică și pe vremea când activa la Poli Timișoara, va avea drept secund un alt fost român care a jucat în Spania. 
Este vorba de Laurențiu Roșu (37 de ani), care a făcut carieră la Numancia și Recreativo, și care se află totodată la prima sa experiență într-un staff tehnic.
Contra și Roșu au semnat angajamente pe două sezoane.
Petrolul este pe locul 5 în clasamentul Ligii 1 și are ca obiectiv clasarea pe podium sau câștigarea Cupei României, pentru a obține calificarea în Europa.
De-a lungul carierei sale de fotbalist, Contra a evoluat la Poli Timișoara, Dinamo, Alaves, AC Milan, Altetico Madrid, WBA și Getafe. Fostul fundaş al naţionalei este neînvins în 11 partide ca antrenor, în Liga 1.

Acum asa cum am postat mai demult o sa ma intorc pe stadion.Sper ca odata cu aducere lui Cosmin sper ca echipa sa joace la un nivel mai ridicat. Conditii are, lot doamne ajuta orice echipa si-ar dori, un stadion frumos si cel mai de pret, suporteri care sunt neconditionat alaturi de echipa.
Bine ai venit COSMIN....drum zbuciumat REDNIC!

Niciun comentariu:

free counters