sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Dragostea pentru echipă nu are limită!

Dovada unui gest INCREDIBIL



Un fan al Petrolului din satul prahovean Nedelea şi-a botezat băieţelul cu prenumele Younes, aşa cum îl cheamă şi pe atacantului tunisian




Oficialii Petrolului vor să aranjeze o întâlnire între copil şi atacantul echipei

Simpatia fanilor petrolişti pentru jucătorii favoriţi nu cunoaşte limite. Un suporter al echipei ploieştene a luat decizia de a-şi boteza copilul, născut luna trecută, pe 23 octombrie, Younes, după numele idolului său - golgheterul Petrolului, tunisianul Younes Hamza!

Gheorghe Bădicu trăieşte în satul Nedelea, localitate aflată în judeţul Prahova la 21 de kilometri de Ploieşti. El a jucat fotbal în echipa satului pe postul de atacant şi este un mare admirator al tunisianului Younes Hamza. Africanul este poate cel mai îndrăgit fotbalist al găzarilor. Atât de mare e pasiunea lui Gheorghe Bădicu pentru idolul peluzei petroliste încât şi-a botezat copilul Younes Andrei, decizia luându-i prin surprindere şi pe cei de la Starea Civilă, din Câmpina, cărora a trebuit să le dea explicaţii cu privire la numele ales.

"Hamza e un sportiv adevărat!"

"Younes Hamza este un sportiv adevărat, un jucător care m-a impresionat şi m-a determinat să dau acest nume copilului meu. Sper ca el să nu plece curând de la Petrolul, pentru că aud că are oferte din Germania, Italia şi chiar de la Steaua. Vreau ca băiatul meu să ajungă să-l cunoască personal pe tunisian. Şi, de ce nu, să-i calce pe urme!", a spus tatăl lui Bădicu Younes Andrei.

Oficialii Petrolului i-au promis fanului petrolist că va avea parte de câteva surprize din partea clubului. "Când va putea să vină cu copilul la un meci sau la club, îl aşteptăm cu drag", au anunţat conducătorii Petrolului. Oficialii echipei ploieşte au fost şi ei uimiţi şi plăcut impresionaţi de decizia luată de părinte.

 sursa ziarul de casa al stelistilor

Niciun comentariu:

free counters