sâmbătă, 21 februarie 2009

DECIZIE!!!

M-am gandit...m-am razgandit si pana la urma m-am hotarat......
Acum pentru MINE SC FC PETROLUL SA nu inseamna nimik.....ma doare sufletul sa spun asta dar asa este.....
De mic copil nea Hanu (Dumnezeu sa-l ierte) ma lua pe umeri si ma arunca peste gardul stadionului sa vad fotbal....vedeam un stadion plin cu oameni care veneau si cu 2-4 ore mai devreme la un meci cu Steaua,Rrapid sau javrele de la Dinam.
Eram mic nu prea intelegeam nimik dar usor usor mi-a intrat in inima aceasta echipa.Imi aduc aminte cu mare placere finala cupei din 1995....aveam 10 ani cand am fugit de acasa si am ajuns pe Lia Manoliu....ca apoi sa ma bucur pe strazile din centrul Ploiestiului.....Am plans....m-am bucurat pentru aceasta echipa dar niciodata nu voi accepta compromisuri.
2003....mare fuziune m-a gasit pe strada plangand alaturi de cateva sute de petrolisti....nu-mi venea sa cred ca niste oameni fara scrupule au ajuns sa se inteleaga asupra unui simbol....am tacut....dar usor usor m-am retras.....
Stateam si sufeream ptr ca nu mai simteam nimik pentru echipa pe care o iubeam din toata inima mea.....Ma saturasem sa fiu mintit si sa fiu plimbat cu zaharelul de seful parcului auto Liviu Luca sau de jegul de Edy Alexandru...asa ca timp de 1 an de zile nu am fost decat la un singur meci (si atunci luat pe sus de Gaina)....Sufeream dar inima nu ma lasa sa vin la stadion....nu ma mai regaseam in organigrama acelei echipe.
In divizia B sub comanda lui Vivi am reinceput sa merg la meciuri ...la inceput cu inima stransa apoi din aceeasi placere si iubire ca inainte.
Episodul Giurgiu mi-a pus iar capac.....cand 10 jucatori trag ptr promovare....iar un portar iti face antijoc....in ultima etapa cu sanse reale de promovare.....m-a lasat cu un gust amar.Atunci m-am hotarat si mi-am zis ``DE ASTAZI,ATATA TIMP CAT LA CONDUCEREA ACESTUI CLUB SE AFLA PERSONAJE CA LIVIU LUCA,FLORIN BERCE (sa traiti sefu) SAU POKEMONUL DE EDY ALEXANDRU eu personal NU VOI MAI CALCA PE ILIE OANA. Si nu m-ai mai dus.

A venit peste mine campania ``PETROLUL E AL NOSTRU`` un proiect in care am crezut de la inceput....pe care l-am reusit....aveam echipa....dar cum bine zicea un prieten.....SUNTEM BLESTEMATI....am ramas iar fara echipa dupa 2 ani.....

Acum primarul a negociat cu aceste personaje meschine si cica s-a preluat SC FC PLOIESTI SRL,doar ca acesti oameni vor sponsoriza echipa pana in vara......

Deci....asa cum ziceam ....M-AM HOTARAT.....PANA NU PLEACA BERCEA SI TOTI OAMENII LUI DE LA ACEASTA ECHIPA EU NU VOI FI PREZENT PE STADION....
Ma voi interesa de aceasta echipa doar din prizma unui Ploiestean.....al unui om caruia ii place fotbalul.
Sper ca din vara sa revin pe stadionul copilariei mele....pe stadionul unde ma simt implinit....pe stadionul unde mi-am dorit (si am reusit) sa calc pe iarba calcata in picioare de catre marile legende ale fotbalului ploiestean.Pe stadionul ILIE OANA!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Welcome to the club!

free counters