marți, 24 februarie 2009

Opinia Ploiestenilor......2

„Ce a făcut Vivi pentru noi nu putem uita şi nu putem merge mai departe lăsand în urmă un petrolist adevărat ca el. A plâns şi a râs lângă noi şi pentru noi, a fost, este şi va rămâne un idol în inimile noastre. El este singurul garant că meciurile se vor juca numai şi numai pe teren şi el este singurul om în care mai avem încredere în acest moment.”

Un articol scris de mine care însă cred că spune totul despre ce este în inimile suporterilor. Ştiu că au fost câteva neînţelegeri cu alţi corespondenţi, sper să nu fiu şi eu privit cu aceeaşi ochi.

Revenind la subiect. De ce nu vine domnul Volosevici la emisiune să ne explice de ce îşi nu îl vrea pe Vivi la echipă?
Până la vară stam acasă, nu putem încuraja o echipă care din câte vedem din ultimele transferuri îşi doreşte mai mult să retrogradeze decât să promoveze.

Sunt ploieştean, sunt petrolist din tată-n fiu, dar nu pot să calc în picioare un idol. Sper sa-şi dea seama şi domnul primar că fără Vivi, adevăraţii petrolişti nu or să încurajeze această echipă!

Sper ca de la vară lucrurile să ne fie şi nouă ploieştenilor mai favorabile şi să avem şi noi o echipă a oraşului care să promoveze, bineînteles antrenată de Vivi Răchită şi cu legendele Petrolului alături de noi! Mi-ar place să vuiască iar străzile Ploieştiului şi să se zdruncine iar geamurile de la fereastră de la urletul lupilor de pe Ilie Oană. Aştept cu nerăbdare aceste zile şi cred că nu sunt singurul.

Hai Petrolul!


vlady petrolistul

ilie oana suspina akolo in cer…….si isi aduce aminte de clipele pe care lea petrecut la petrolul……..dar nea ilie…..dormi linistit ….ca aceste probleme se vor rezolva…….si singurul antrenor pe care petrolul il va avea este “ilie oana” ….chiar daca de acolo de sus….poate si acolo antreneaza acum petrolul ploiesti……”petrolul e un mit ce nu poate fi distrus”….


DetroitMan

Situatia fotbalului ploiestean sta sub semnul dictonului “Am foarte mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc”. Importanta este, asadar, frica.

Am locuit in Detroit, SUA, si acolo inveti de mic cum sa “dresezi” autoritatile. Nu e lumina suficienta pe strada ta? Oamenii se inteleg sa mearga, prin rotatie, in fata casei primarului si sa stea un minut cu faza lunga aprinsa spre geamurile casei. Gradinita din cartier nu e sigura? Seful politiei primeste carti postale cu pozele copiilor din cartier, cu mesajul “uita-te la el cat e de nevinovat, cum poti sa nu asiguri cateva patrule in plus?” Un contractor vrea sa darame un loc public ca sa faca un bloc? Se infiinteaza o Asociatie de Protectie a Acelui Loc Public si se demareaza un proces civil care blocheaza demersurile.

Succesul suporterilor fotbalului din Ploiesti sta in unitate. Nu doar fanii trebuie sa contribuie, ci si membri familiilor lor, colegii, prietenii. Purtati tricouri in spatii publice, branduiti masinile cu stickere, puneti imnul echipei la playere in fata casei celor responsabili. Faceti rost de telefoanele consilierilor, de adresele lor de mail, de adresele lor de city si hartuiti-i politicos, dar insistent. Sunati la firme mari si intrebati daca vor sa finanteze sa cumparati 10.000 de mingi si dati-le prin oras copiilor. Mergeti din redactie in redactie de ziar si dati ponturi de presa contra sustinerii acestei idei. Dati mass, faceti spam, puneti afise pe scara blocului. Cuceriti orasul, stada cu strada, astfel ca toti sa afle ce vreti voi si sa le fie usor sa vi se alature.

Nu asteptati, ca primaria sa faca totul. Aveti curaj si incepeti voi. If you can dream it, you can do it!


cristi

Din pacate fotbalul ploiestean numai exista de cand echipa a ajuns pe mana acestor hoti, sa speram macar ca incet incet o sa ne revenim si o sa fim iar puternici, din pacate fotbalulu pliestean nu e ca vinul ci cu cat trece timpul cu atat se degradeaza mai mult , FORZA LUPII GALBENI !!


ronaldo

Situatia fotbalului ploiestean nu s-a schimbat deloc fata de acum 2 ani cand nu aveam nici o echipa . acum apare luca de mana cu bercea la primarie si spun ca redau petrolul primariei …dar nu acum, ci de la vara…intre timp baietii s-au miscat repede si au transferat pe marinescu si budescu la chimia chipurile ca au oferta de 2 mil de euro pt ei. Dar ce se va intampla daca aceasta echipa ‘’daruita’’ primariei va retrograda pana la vara???la ce pseudo jucatori si antrenor au tot ce e posibil… si atunci ce facem?? Incepem iar din c? asta nu ar fi o problema, dar sa nu mai ceara atatia bani pe echipa!! Primaria ar trebui sa se impuna si sa ia echipa incepand cu acest retur….

mosu66

Traiul din ziua de azi ne face sa uitam de multe , oamenii din ziua de azi si felul lor de a fi aduc starea de nesiguranta. Ma intreb : PANA CAND ? Simt ca nu am aer , simt ca-mi vine sa plang , ma astept la ce e mai rau….DE CEEEE? Cred ca datorita sistemului in care traim , unde toti cei care pot , fura si mint cu nerusinare pt. simplul motiv ,, BANUL” . In ziua de azi banii vorbesc si sunt multi aceia care prin nesimtirea lor prefera banii in ciuda dreptatii. Asa ca una din starea de a fi cum este SPIRITUL PETROLULUI , fiind o oaza financiara , ne este exploatata de niste CAMATARI cu acte in regula (asa zic ei) carora nici nu se merita a le mentiona numele (pt. ca le-as face reclama , si ei asta vor) , si chestia cea mai dureroasa este ca PLOIESTIUL este furat de ani multi si nimeni din cei abilitati nu au ochi sa vada . Si iar intrebarea DE CEEE ? Vrem o echipa competitiva cu jucatori si antrenori de succes. Am avut si i-am pierdut , si nu odata , de multi ani ne chinuim si pt. ce ? iesim in strada , strigam (la cer) dar nu suntem auziti… ALOOOO NE AUDEEE CINEVAAA ? nici macar ecou nu avem. Asa ca situatia fotbalului nostru depinde de BANI. Banul acopera ceea ce la noi este de nepretuit ,,PETROLUL PLOIESTI”. Noroc ca mai exista speranta. SI EU SPER IN CONTINUARE…..in primar si in toti cei ce au puterea sa aduca bucuria in sufletul doritorilor de fotbal adevarat la PLOIESTI.

Alina

Fotbalul ploiestean trece printr-o criza, dar din pacate criza asta nu e de ieri.., ce se intampla cu fotbalul ploiestean este o adevarata drama, fiindca nu avem nicio echipa prahoveana care sa ne reprezinte in primul pluton si cu care sa ne mandrim. Deocamdata suntem pe locul secund, dar cu sperante inaltatoare. Sper ca fotbalul ploiestean sa aiba o ascensiune la carma caruia sa fie oameni competenti cu daruire pentru fotbal si respect pentru ploiesteni. Meritam ca fotbalul ploiestean sa creasca si sa ne aduca satisfactii.
O microbista.



Niciun comentariu:

free counters