marți, 17 februarie 2009

Se negociaza......si nimeni nu zice nimik!!!!


La aceasta ora.....sau mai bine zis incepand de la ora 15:30 Andrei Volosievici negociaza cu Liviu Luca (sa traiti Shefu) preluarea 100% a echipei SC FC PETROLUL SA.
Nu stiu amanunte dar .....sper sa aflu...

Mai jos aveti postul lui Dragos Patraru de pe www.patraru.ro

Dupa ce ieri s-au inteles de principiu asupra conditiilor in care Primaria Ploiesti va prelua clubul de fotbal SC FC Petrolul, astazi cele doua parti urmeaza sa faca, la ora 16,30, o declaratie de presa cu privire la decizia luata. Se discuta in continuare pe marginea unor clauze privind veniturile din vanzarea jucatorilor (normale, de altfel), dar aceste detalii vor fi puse la punct probabil pe parcursul zilei. Singura problema este la ora asta de ordin juridic, fiind nevoie de gasirea unei modalitati (neidentificate pana ieri) prin care Primaria sa poata prelua o societate pe actiuni (se pare ca e cam greu, dar nu imposibil). Va reamintesc ca ieri SC FC Petrolul a renuntat la pretentia de a ramane cu un procent din actiunile clubului, dar si la clauza care interzicea Primariei sa intre in alte asocieri fara acordul actualilor proprietari. Din ce am aflat de la consilierii locali care au fost ieri la discutii, se pare ca aceasta ultima clauza va ramane in picioare pana la vara, termen pana la care SC FC Petrolul se angajeaza, prin sponsorizare, sa sustina cheltuielile clubului, neavand insa control asupra managementului, care urmeaza sa fie stabilit de noul proprietar, Primaria Ploiesti (sa vedem daca sunt ceva conditii aici). Desigur, e nevoie de precautie maxima la semnarea actelor, asa cum ati remarcat si voi in mesajele voastre, mai ales ca stim ce fel de acte-capcana au semnat juristii Primariei in precedentele mandate. Ma bazez pe faptul ca Volosevici nu e inginer, ci jurist, deci ar trebui sa isi dea seama daca exista probleme cu actele aferente acestei tranzactii.

Odata cu semnarea actelor, vom declara inchisa campania ”Petrolul e al nostru”, numele acesteia urmand sa fie preluat de Asociatia suporterilor, care ar putea deveni, din vara, unul dintre actionarii clubului. De fapt, acesta ar trebui sa fie urmatorul scop al Asociatiei suporterilor, acela de a-i improprietari pe ploiestenii iubitori de fotbal si cu dare de mana cu actiuni la clubul iubit. De asemenea, actiunea de lobby pentru reabilitarea in acest an a stadionului Ilie Oana trebuie sa continue.
Vorba unuia dintre voi, aseara, la Presing: ”Nici nu s-au semnat actele, iar noi visam la Champions League!” Daca si de data asta ne pacalim, desi nu cred, inseamna ca suntem blestemati!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da interesant pacat ca practic nu a preluat nimic...daca te intereseaza vezi blogul nostru www.rpsu.blogspot.com

free counters