vineri, 20 martie 2009

Acord de principiu pentru cesionarea mărcii
Luni seară a avut loc o nouă şedinţă între reprezentanţii Petrolului şi cei ai Primăriei Ploieşti. Una care a durat două ore şi a consemnat efectiv intrarea în negocieri. După două ore de discuţii, concluzia este că s-a ajuns la un acord de principiu în privinţa mărcii, care va ajunge în partimoniul municipalităţii. „A fost o discuţie ceva mai lungă, sunt probleme juridice pe care trebuie să le rezolvăm, ambele părţi trebuie să-şi stabilească clar pretenţiile. Am căzut de acord asupra unui lucru, acela că marca va ajunge la Ploieşti, la Consiliul Local sub anumite condiţii, pe care probabil le vom modifica sau discuta. Această marcă, odată transferată la Consiliul Local, dânşii au spus pe o perioadă de 10 ani, eu sunt mai drastic şi spun că n-ar trebui să plece din Consiliul Local Ploieşti. Condiţia lor a fost pe 10 ani, este acceptabilă şi aşa, dar eu încerc să protejez şi de situaţiile care se vor întâmpla, ce primar va veni, ca marca FC Petrolul să nu plece din Ploieşti. Problema este legată de patrimoniu. Vreau să specific un singur lucru. Suntem pregătiţi oricând să semnăm acest contract, dar să ştim exact în ce direcţie şi care sunt pretenţiile. Din punct de vedere al mărcii şi ceea ce am prelua, ideea nu este să iei o societate pe care nu poţi să o ţii şi pe care, din vară, nu poţi s-o finanţezi. Şi dânşii au pretenţii foarte clare. Este vorba de o cesiune, nu de o donaţie, într-adevăr la nişte preţuri modice cel puţin pe partea de marcă, dar şi o contravaloare a unor lucruri care trebuie stabilite foarte corect. Sunt probleme legate de jucători, de patrimoniu, lucruri complicate pe care va trebui să le discutăm. Drepturile federative ale jucătorilor rămân la cei care deţin acţiunile. Dacă noi vom deţine în totalitate acţiunile, atunci drepturile federative vor fi ale noastre. Dacă nu, nu. Mi se pare normal ca ambele părţi să aibă nişte pretenţii. De aceea, este nevoie de răbdare. Transferăm nişte drepturi federative, un patrimoniu, care au anumite reguli în mediul privat, într-un mediu public, cu alte posibilităţi şi imposibilităţi. Nu este deloc simplu”, a declarat primarul Andrei Volosevici.


Urmează ca săptămâna viitoare, la o dată solicitată de Petrolul, cele două părţi să se prezinte la o nouă rundă de negocieri. „S-a intrat pe negocierea unor aspecte importante în realizarea acestui transfer. Sunt foarte multe de discutat, dar, din păcate, suntem limitaţi de multe chestiuni care au apărut, legate de cei care preiau, respectiv SC Hale şi Pieţe, care au numite reguli de gestionare a banului public, reguli de care noi trebuie să ţinem cont. Vor fi noi întâlniri, începând de săptămâna viitoare. Trebuie să găsim nişte soluţii juridice referitoare la anumite decizii. S-a intrat direct în detalii, care se vor aduna în mai multe contracte. Unul de cesiune a acţiunilor, unul de cesiune a mărcii, vor fi mai multe documente care vor trebui încheiate. Este prima şedinţă în care se negociază efectiv”, a declarat şi preşedintele CA al Petrolului, Florin Bercea. Unul dintre liderii sporterilor, Octav Preda, participant la şedinţă, se teme că prelungirea negocierilor va afecta planul de construcţie a echipei iniţiat de către viitorii proprietari: „Se fac paşi pentru preluarea Petrolului de către municipalitate, există disponibilitate de ambele părţi, însă mă tem că negocierile vor dura mai mult decât ne aşteptam noi, iar acest lucru va afecta panul de construire a echipei. Este clar că nu întreg lotul va fi păstrat. De fapt, aici este cea mai mare problemă. Găsirea unei formule legale prin care, în cazul în care jucătorii vor fi vânduţi de către viitorii proprietari, banii să ajungă la cei actuali. Adică în momentul în care încasările vin la Consilul Local, acestea să fie transferate la FSLI Petrom”.

Un comentariu:

Anonim spunea...

I have a existing contract with AT&T but I want to get the iphone. Can you get the iphone 8gb for $199 if you reset your contract?________________
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]