vineri, 14 august 2009

PETROLUL-Sageata Stejaru etapa I






UPDATE 2:
PETROLUL-Sageata Stejaru 1-1 (0-1) Marcator Cristi Vlad (11m min 61)
Urmeaza postul despre meci dar mai intai sa-l vizionez (am fost la munca astazi)
By LuP4eVeR


UPDATE:
Maine intrarea pe stadion se face pe baza de invitatie.Daca sunteti doritori va asteptam incepand cu ora 10:00 sa ajutati la impartirea acestor invitatii.
In alta ordine de idei Sageata Stejaru a anuntat clubul Petrolul ca maine vor fi sustinuti de 300 de suporteri.Acestora le-au fost pregatite tichete de acces in stadion.

Spirit de solidaritate:
Din cauza faptului ca a ramas restant "statului" cu 2.000 lei, Dan Roth, alias Procu, risca sa ajunga dupa gratii! Totul i se trage de la mitingul din iarna. Tocmai de aceea maine vom declansa din nou "actiunea 1 ron", o parte din suma stransa urmand a se duce catre Porcu. Acum sa vedem daca suntem solidari cu un camarad de peluza sau doar ne jucam de-a ultrasii pentru ca asa ne-am obisnuit!

By LuP4eVeR




Maine cu incepere de la ora 11:00 batranul stadion Ilie Oana isi asteapta oaspetii pentru jocul din prima etapa a Ligii a II a dintre PETROLUL PLOIESTI si proaspata promovata Sageata Stejaru.
Dupa intreaga lupta de a prelua echipa de la HOTII fotbalului Ploiestean,suporterii pot rasufla usurati,PETROLUL este al LOR. Cu o perioada de pregatire aproape ratata,cu numeroase scandaluri si cu o lipsa acuta de bani Vivi a reusit intr-o luna jumate sa gaseasca niste fotbalisti care au pus FOTBALUL inaintea banilor.Sunt tineri si sunt dornici de performanta si sunt condusi din teren de Cristi Vlad,Daniel Chirita si Pompiliu Stoica ``batranii`` echipei. Sustinuti si de public PETROLUL are se pare maine prima sansa in meciul cu Stejaru.Dar nu spune niciodata niciodata.

2 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Frumoasa prefata partidei de maine pe care am preluat-o si eu pe blog! Sa avem succes maine!

LuP4eVeR spunea...

Multumesc pentru aprecieri si pentru preluare.
Ma bucur ca apar pe blogul tau...unul pe care il citesc zi de zi!

free counters