sâmbătă, 10 octombrie 2009

De vis !


Fazele meciului

Astăzi, echipa noastră a bifat cea mai importantă victorie din acest sezon. Gălăţenii nu au putut ţine piept PETROLULUI decât primele 28 de minute.Echipa a jucat perfect tot meciul, ocaziile curgând numai la poarta gălăţenilor. Scorul a fost deschis în minutul 28 de către tânărul atacant Robert ELEK, care a îmins mingea în poarta după ce Constantin Stoica a ratat lovitura.Spectatorii deja erau bucuroşi, aceştia dorind o simplă victorie, nicicând să se gândească la o victorie cu 5-0.Minutul 41 a adus cel de-al doilea gol, marcat de Bogdan Minciună, după o fază lucrată de Elek si Budescu.Găzarii au intrat la vestiare cu avantajul de 2 goluri. Repriza a 2-a începe, iar la prima acţiune către poarta gălăţenilor, Elek reuşeşte dubla din pasa lui Budescu. În minutul 67 se acordă loviturâ de la 11 metrii pentru ploieşteni, care nu ratează ocazia şi mai punctează odată, de data aceasta prin Budescu, care işi trece şi el numele pe lista marcatorilor. Mai era timp până la sfârşitul meciului, iar Petrolul înscrie lovitura de graţie in minutul 86 prin neobositul Bogdan Minciună.

Show in peluză

Nebunia de la Bacău a fost continuată şi acasă, odată cu primul fluier al arbitrului, ultraşii Petrolului au început spectacolul.În timp ce echipa făcea spectacol in teren, in tribunele stadionului fanii cântau cât îi ţineau plămânii. "Trenuleţul" făcut la Bacău nu a fost lipsit nici astăzi, dar şi momentul in care Daniel Chiriţă şi Cristi Vlad au venit alături de suporteri in peluză şi au dat tonul acestora. Liderii Petrolului au stat alături de ultraşi până la sfârşitul meciului, când bucuria a fost de nestăpânit.După fluierul final, fanii au plecat către centrul oraşului, cântând şi dansând tot drumul. De luat in considerare si faptul că şi cei de la tribuna a 2-a au cântat mai mult ca de obicei şi că şi-au dat seama cât de important este sa îţi încurajezi echipa pe toată durata meciului.Numărul celor care au asistat la meci a fost în creştere faţă de celelalte meciuri de până acum, acesta fiind de aproximativ 1500 de spectatori.

Declaraţii după meci

Antrenorul ploieştean, Vivi Răchita: "Ce pot sa spun după un acest meci decât că această victorie îndreaptă publicul spre echipă şi sper că prin prezenţa monştrilor sacrii, care au câştigat contra celor de la Liverpool, în tribună - această echipă, această nouă echipă, trebuie să devină a ploieştenilor şi prin performanţele viitoare să facă mândrii ploieştenii de ea. Nu o să vorbesc prea mult despre tactică ori despre meci pentru că s-a vorbit destul în tribună. Prima oară de când am preluat echipa sunt aproape mulţumit.
Astăzi a vorbit publicul!"
Antrenor-preşedinte Dunărea Galaţi: "Felicit echipa gazdă pt pragmatism, pentru cum au ştiut să se concentreze, au dat dovadă în multe momente că înţeleg ce înseamnă să fii jucător profesionist şi când intri pe teren să se te dedici pentru culori. Îi felicit pentru ceea ce au reuşit astăzi."

12 octombrie 1966

Data de 12 octombrie 66 a rămas în mintea multor ploieşteni si nunumai, fiind data victoriei Petrolului Ploieşti în faţa campionilor campioanei mondiale. De ştiut faptul ca nici până acum nicio echipă românească nu a reuşit performanţa de a invinge pe F.C. Liverpool. Înaintea primului fluier al partidei a avut loc o festivitate de premiere a fostelor glorii. Au fost prezenti: fraţii Dridea, Mişu Ionescu, Dumitru Munteanu, Octavian Dincuţă, Constantin Cernăianu, dar şi fostul preşedinte Ion Radu.


În rest, putem spune din toată inima: MÂNDRU CĂ SUNT PETROLIST ! HAI PETROLUL !

2 comentarii:

bufcris spunea...

PENTRU NOI AI PLANS, ESTE DE AJUNS, VIVI TE IUBIM! VIVI TE IUBIM! VIVI TE IUBIM!

real plan simple ultras spunea...

Vroiam sa-ti mai dau o veste, si Tavi a fost la meci, iar pe 12 octombrie 2006 a fost protestul Petrolul e al nostru !

free counters