joi, 29 octombrie 2009

Ionuţ Neagu aproape de PETROLUL


         Fotbalistul adus la FC PLOIEŞTI de Vivi Răchită de la ``decedata,, Forex Braşov şi-a reziliat contractul cu Astra, urmând după declaraţia lui să joace din iarnă la echipa fanion a oraşului PETROLUL.
 Ionuţ a declarat pentru ziarulprahova.ro : Am vrut din toată inima să joc, odată şi odată, pe această arenă, Ilie Oanä! Nu ştiu, sună aşa, măreţ, frumos! Am fost copil de mingi la Petrolul şi mă vedeam, de la 10 ani, în prima echipă! A fost visul copilăriei mele şi sper că acum, aflându-mă atât de aproape de a mi-l îndeplini, să nu dezamăgesc în vreun fel! Ceea ce trebuie să se ştie este că Ionuţ Neagu este un petrolist convins, atât şi nimic mai mult! ştiu, nu este suficient fără multă muncă, dar este important!” 
 
 De partea cealaltă managerul Vivi Răchită delara cu privire la posibilul transfer: „L-am vrut pe Neagu încă din vară dar atunci era altceva, nu s-a putut face nimic! Cert este că fotbalistul dorea să joace la Petrolul iar dacă vine fără nicio pretenţie din partea celor din „9 Mai” este bine primit! Repet, eu chiar mi-am dorit profilul acesta de jucător!”
 
 Cu un atuu destul de bun (venire gratis) cred că Ionuţ se va integra în lotul condus de Vivi.Să sperăm că din iarnă îl vom revedea în tricoul galben-albastru.

Un comentariu:

galbenalbastru spunea...

Te asteptam pe "Ilie Oana" , Ionut.... ne bucuram ca ai ramas alaturi de culorile galben-albastre , ca ai ramas un adevarat "lup"...

free counters