luni, 9 noiembrie 2009

PETROLUL PLOIEȘTI-Steaua II 1-1






Prezența numeroasă pe bătrânul stadion Ilie Oană,aproximativ 2000 de oameni ,tineri și bătrâni dorind să fie aproape de echipa care ușor ușor redevine a orașului.Un public de nota 20,un spectacol de sunet cum puține echipe de pe la noi au parte,o atmosferă unică de mare echipă.
Un început de meci bun al echipei ,o dominare categorică a găzarilor care din primul minut s-au aruncat către poarta oițelor.Golul avea să vină în minutul 23 atunci când Pompiliu Stoica centrează iar Cristi Vlad prinde un voleu care se oprește în plasa lui Lungu (și la propriu și la figurat).După gol avea să înceapă recitalul de ratări marca Elek,acest atacant care pur și simplu a înebunit lumea.Era min 60 când el scapă singur cu portarul stelist dar este blocat.Avea să vină min 43 când arbitrul partidei dictează 11 metri pentru steliști la un henț al lui Șomodean și îl elimină pe acesta.1-1.
În repriza a 2a Petrolul caută golul desprinderii dar același Elek ratează INCREDIBIL din 2 metri cu poarta goală,iar Budescu nimerește transversala la o centrare.
În ultimele minute ale partidei aveam să văd cum ``tinerelul`` Chiriță pleacă cu mingea la picior din careul nostru și este oprit prin fault în apropierea celuilalt careu.Defapt în ultimele 10 minute cei mai buni jucători ai noștrii au fost Cristi Vlad,Chiriță și Pompiliu Stoica acești ``tinerei`` ai echipei,jucători cu mentalitate și cu coloană vertebrală.
Fluierul final avea să aducă dezamăgirea în rândul spectatorilor,acei care mai rămaseră pe stadion (unii poate că nu știu că un meci durează 90 și ceva de minute).Cu toate acestea PETROLUL părăsește arena în aplauzele și uralele spectatorilor.Pe scurt am avut un meci la discreție pe care doar NOI (Elek) și ``ajutorul`` arbitrilor pentru echipa stelista a făcut ca echipa noastră să piardă 2 puncte.

Plusurile meciului:

PUBLICUL-Aproape 2000 de oameni cântând în multe momente pentru echipa.

Minusurile meciului:

 

Brigade de arbitrii-De multe ori au lăsat impresia că fluieră pentru Steaua,neantelegerea dintre cavalerii fluierului. (semnalizare aiurea a tușierului Cătălin Teodor la o fază importantă a Petrolului, cu Budescu plecat ca din pușcă spre poartă din poziție regulamentară, iar prestația jalnică a bigazii a culminat pe final, cu o nouă semnalizare de ofsaid a asistentului A1, deși mingea venise de la un fundaș advers.)

Jucătorii meciului:
 

Cristi Vlad,Pompiliu Stoica,Daniel Chirița.
 


Bufonul meciului:
Elek

Declarație Vivi Răchită:

Se pare că echipele care au ca obiectiv promovarea au văzut în noi o potențială contracandidată. Asta înseamnă că munca noastră pe care o facem aici deranjează. Pe mine mă deranjează însă faptul că ni se pun arbitri care n-au nicio treabă cu meseria, care semnalizează ofsaid la minge venită de la adversar. Nu se poate să se facă experimente pe noi. Etapa trecută am avut o brigadă de doamne sau domisoare, acum am dat peste începători. Chiar am avut o discuție cu șeful CCA și i-am spus că noi jucăm doar pe teren și vrem să fim lăsați să ne facem treaba. Probabil ar trebui să mai fie unul-doi arbitri arestați ca fotbalul să ajungă la normal” ”
Partida s-a jucat la ocaziile lui Elek. Îmi felicit echipa pentru angajament, asta este, suntem un club sărac și nu avem încă soluțiile pe care ni le dorim”

3 comentarii:

aditza spunea...

Pacat ca au luat rosu. Poate ar fi castigat. Daca intra in prima liga merg si la meciuri. Pe Astra inca nu am pus piciorul in sezonul acesta si nici nu prea am de gand sa o fac. Tot pe Petrolul o astept in prima liga. Poate redevenim un oras cu doua echipe in primul esalon. Ar fi foarte tare. (eu nu am nimic cu Astra spre deosebire de altii, numai ca nu mi-e echipa de suflet)

galbenalbastru spunea...

Nu aditza, nu ai dreptate sau nu sti adevarul.... in primul rand , astra nu exista... echipa asta , castra sau cum dracu s-o chema , e condusa de oameni care au tradat spiritul PETROLULUI , au tradat suporterii care s-au atasat de echipa , au tradat sperantele ploiestenilor.... nici eu nu voi merge pe stadionul lor cu exceptia cazului cand PETROLUL va juca acolo contra tradatorilor....

Prahova24hours spunea...

Buna ideea sa ilustrezi articolul cu fotografii!

free counters