miercuri, 10 februarie 2010

Începe returul cu o amânare?

Vremea naşpa de afară ne face să ne întrebăm dacă retur ligii II va începe aşa cum era programat pe 27 februarie sau va fi amânat cu o săptămână.
 Mitică de la Ligă a anunţat oficial că în cazul în care vremea va fi rea (zăpadă) cel mai probabil returul se va decala cu o săptămână.
 Lucrul acesta este inbucurator pentru PETROLUL care va mai putea avea la dispoziţie încă o săptămâna pentru pregătire şi pentru a închega lotul.
 Pe de altă parte din surse sigure se pare că stadionul Ilie Oană are şanse de 90% să fie omologat pentru retur cu minime condiţii de protecţie.
 Să sperăm că aşa va fi!
 
 Ce părere aveţi despre aceste 2 aspecte?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt un unul din adeptii ideii ca returul sa se desfasoare la Plopeni , pt.ca un meci cu PETROLUL nu poate fi vizionat doar de 600 spectatori ; ganditi-va ca vine vremea buna , ca PETROLUL va avea rezultate bune , nici macar galeria nu incape doar in cele 600 locuri.... Ce Dumnezeu , suntem astra , cu doar 100 spectatori? Cat de drag ne e noua stadionul Ilie Oana , trebuie sa dam o sansa fiecarui spectator sa vada meciurile echipei favorite.... plus atragerea spre echipa a locuitorilor din zona Plopeniului... parca vad stadionul plin , asa cum a fost pe vremea cand PERTROLUL juca contra celor de la Metalul Plopeni ;

LuP4eVeR spunea...

@anonim-Si eu sustin desfasurarea meciurilor in alta locatie pentru a avea acces mai multa lume dar:
1.600 de spectatori in tribuna + sa zicem 400 la poarta de intrare=PRESI
UNE pe autoritati sa grabeasca constructia.
2.Si cu 600 de spectatori in tribuna PETROLUL va fi peste astra, la toate capitolele.

Eu unul sunt deacord cu un bilet de intrare de 50Ron ,cine vrea sa vada PETROLUL sa plateasca.

free counters