sâmbătă, 17 aprilie 2010

Dimano II-PETROLUL Liga II et: 24



Sunt aproape 5 luni decând PETROLUL nu a mai câstigat un meci în campionat, pe teren străin.
Deastfel ultimul succes avut de trupa lui Vivi Răchită in deplasare datează din 29 noiembrie 2009, atunci când Lupii Galbeni învingeau cu scorul de 3-2 pe Concordia Chiajna.De atunci si pana acum, ploiestenii au mai disputat trei partide oficiale in deplasare, pe stadioane unde oaspetii obtin greu puncte - la Stejaru, in Regie si la Botosani- in toate aceste dispute petrolistii bifand rezultate de egalitate.
Mai mult decat atat, astazi se implinesc 6 luni de cand Petrolul nu a mai pierdut niciun meci in Liga a II-a, ultima infrangere fiind suferita de gruparea antrenata de Rachita in data de 17 octombrie 2009, la Tulcea.
Meciul de mâine o singura favorită PETROLUL dar nici echipa javrelor nu o să se dea deoparte mai ales că s-a întărit cu jucători de la prima echipă dar a şi pierdut titulari.Pentru managerul Petrolului, Vivi Rachita, exista unele probleme de efectiv inaintea partidei cu bucurestenii.
Constantin Budescu ar putea fi recuperat pana la ora meciului, in schimb Neagoie si Constantin Stoica vor rata aceasta disputa, fiind accidentati.
Partida dintre Dinamo II si Petrolul Ploiesti este programata pentru maine, de la ora 13.00, meciul urmand sa fie arbitrat la centru de Emil Voicu, din Bacau, acesta fiind asistat la cele doua margini de Daniel Ciocanea, din Sibiu si Marian Loghin, din Pascani.
Deasemenea meciul va fi transmis in direct de catre SPORT.RO

Niciun comentariu:

free counters